18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    To υπουργείο τουρισμού της Τουρκίας απέρριψε την Julianne Moore από καμπάνια του

    To να πεις πως ένας ηθοποιός δεν είναι του γούστου σου, είναι αποδεκτό. Το να απορρίψεις όμως την Julianne Moore λέγοντας πως είναι κακή ηθοποιός, αυτό είναι κάτι άλλο. Εκτός κι αν στην Τουρκία υπάρχουν οι πιο σκληροί κριτικοί του πλανήτη, που γνωρίζουν από κινηματογράφο όσο λίγοι.

    julianne-moore-oscars-2015

    Η ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας έχει ως εξής. Το υπουργείο πολιτισμού και τουρισμού της Τουρκίας θέλησε να γυρίσει μία διαφήμιση, μία καμπάνια έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο την Julianne Moore, η οποία θα νοσταλγούσε on cam τα ταξίδια που έκανε στην παιδική της ηλικία στη χώρα, όλα αυτά ενώ θα την βλέπαμε να ταξιδεύει μέσα σ’ ένα αεροπλάνο. Σύμφωνα μάλιστα με την Hürriyet Daily News είχαν ήδη γίνει κάποια γυρίσματα στο Λος Άντζελες την περασμένη χρονιά. Ωστόσο το υπουργείο δεν έμεινε ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα, όχι γιατί δεν του άρεσε το concept, οι γωνίες λήψης ή γιατί ήταν κακός ο ήχος, αλλά λόγω “κακής ερμηνείας”! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Μάλιστα ζήτησαν από την ηθοποιό να ξαναγυρίσει τις σκηνές, κάτι που εκείνη αρνήθηκε. Λέγεται πως η διαφημιστική που είχε αναλάβει την καμπάνια έχασε 1.5 εκατομμύριο δολάρια λόγω της ακύρωσης.
    Το χαρακτηριστικό ήταν πως από την αρχή υπήρχαν κάποιοι υπεύθυνοι στο υπουργείο που ήταν αντίθετη στην επιλογή, χαρακτηρίζοντας την Moore μια “καταθλιπτική περσόνα”! Mάλλον προτιμούσαν κάτι σε Lindsay Lohan ή Miley Cyrus για να αναδείξει τα αξιοθέατα της χώρας τους. Και προφανώς το γεγονός πως θα είχαν στην καμπάνια την ηθοποιό που φέτος κέρδισε το Όσκαρ ερμηνείας για την εντυπωσιακή της ερμηνεία στο Still Alice, δεν τους έλεγε κάτι…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles