16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H Kingston παρουσίασε το DataTraveler Locker+G2

    Ένα νέο USB flash drive ανακοίνωσε η Kingston. Πρόκειται για το DataTraveler Locker+G2, τη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς DataTraveler Locker+, του USBακίου ασφαλείας της εταιρείας. Το νέο DataTraveler Locker+ G2 ενσωματώνει hardware-based κρυπτογράφηση, λειτουργεί σε συστήματα με Mac OS X και Windows ενώ προσφέρεται και σε χαμηλότερη τιμή.

    Πώς λειτουργεί; Οι χρήστες απλώς ορίζουν έναν κωδικό την πρώτη φόρα που το χρησιμοποιούν και  το USB λειτουργεί από ‘κει και πέρα ως plug and play συσκευή, καθώς δεν απαιτείται κάποιο software ή επιπλέον εξοπλισμός. To DataTraveler Locker+G2 διαθέτει επίσης έναν εύχρηστο password manager που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ονόματα και κωδικούς μέχρι και 20 λογαριασμών. Η κομψή, ανθεκτική του θήκη διαθέτει και μπρελόκ για τα κλειδιά για να τοποθετείται εύκολα σε σάκους, χαρτοφύλακες και πορτοφόλια.

    To DataTraveler Locker+G2 διατίθεται σε χωρητικότητες 4GB, 8GB, 16GB και 32GB και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινούν από τα 11,5 ευρώ.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles