21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    H Kylie Jenner γίνεται η βασίλισσα του Instagram! Είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers

    Με 266 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Kylie Jenner γίνεται η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στην πλατφόρμα, προσπερνώντας την τραγουδίστρια Ariana Grande, η οποία έχει 265 εκατ.

    Η άνοδος της 24χρονης επιχειρηματία στην κατάταξη οφείλεται προφανώς και στην ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, μέσα από ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό IG TV βίντεο, το οποίο κάνει το δικό του ρεκόρ με 120 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες!

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

    Ταυτόχρονα, η Τζένερ γίνεται το 4ο προφίλ με τους περισσότερους ακόλουθους, και το τρίτο άτομο με τους περισσότερους ακόλουθους. Πρώτο είναι το προφίλ του ίδιου του Instagram, το οποίο ακολουθούμε όλοι μας όταν φτιάχνουμε λογαριασμό, με 421 εκατομμύρια followers. Δεύτερο προφίλ αυτό του Cristiano Ronaldo, με 330 εκατομμύρια followers με τον Dwayne “The Rock” Johnson να ακολουθεί με 268 εκατομμύρια followers.

    Τέλος, η ανάρτηση της μικρότερης αδερφής των Kardashian για την 2η εγκυμοσύνη της έχει συγκεντρώσει ήδη και 21 εκατομμύρια likes, τα οποία έχουν προσπεράσει την ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης η οποία είχε «σπάσει» το ίντερνετ την εποχή που αναρτήθηκε. Έτσι, το συγκεκριμένο βίντεο αποκτά και εκείνο μία θέση στην λίστα με τα posts με τα περισσότερα like στην ιστορία της πλατφόρμας.

    Δείτε ακόμη: Έγκυος ξανά η Kylie Jenner – Δεν είναι απλά φήμες, το επιβεβαίωσε η ίδια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles