20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Lenovo ανακοινώνει 1 εκατομμύριο πωλήσεις για το Moto Z!

    Η Lenovo ανακοίνωσε ότι το Motorola Moto Z smartphone που διαθέτει στην αγορά έχει βρει σημαντική απήχηση στο καταναλωτικό κοινό και αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατάφερε να πουλήσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα εκατομμύριο Motorola Moto Z, με αποτέλεσμα να πάρει τον τίτλο της πιο επιτυχημένης συσκευής της σειράς Moto.

    moto-z

    Εκείνο που καθιστά τη συσκευή αρκετά δημοφιλή είναι τα αξεσουάρ Moto Mods. Με αυτά, ο χρήστης μπορεί να επιτελέσει σειρά διαφορετικών λειτουργιών. Για παράδειγμα, ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι το Hasselblad True Zoom, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει 10X οπτικό zoom και ένα Xenon flash. Διαθέσιμο για αγορά είναι και το JBL SoundBoost, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τον ήχο των ηχείων της συσκευής.

    Από την μεριά του, το Moto Insta-Share projector θα σας επιτρέψει να βλέπετε τα αγαπημένα σας video και τις ταινίες σας πάνω σε τοίχους ή σε κάποια άλλη επίπεδη επιφάνεια. Το Incipio offGRID Power Pack προσφέρει πρόσθετη διάρκεια μπαταρίας, ως και 22 ώρες περίπου και, τέλος, το Moto Style Shell προσθέτει διάφορα πρόσθετα υλικά στη συσκευή (ξύλο, δέρμα) ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε χρήστη. Η προσθήκη του κάθε αξεσουάρ πάνω στο smartphone γίνεται μέσω μαγνητικών pins που βρίσκονται στη πίσω πλευρά και προς τα κάτω.

    Να σημειωθεί πως η Lenovo αναμένεται να αποκαλύψει μια νέα συσκευή στη Κίνα, το Moto M, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο για τα προϊόντα της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles