24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Lenovo Δελεάζει τους Σπουδαστές Gamers με νέα IdeaPad Gaming Laptops και το ασύρματο ποντίκι Legion για Gaming, Μελέτη και Όχι Μόνο

    Η Lenovo παρουσίασε τις νέες σειρές φορητών υπολογιστών IdeaPad Gaming 3i και IdeaPad Gaming 3 σε δύο μεγέθη οθονών, 15 και 16 ιντσών, τα οποία είναι ιδανικά για νεότερους gamers που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο χώρο και θέλουν να εντυπωσιάσουν με τον κατάλληλο gaming εξοπλισμό. Αυτή η ανανεωμένη γκάμα προϊόντων χαρακτηρίζεται από κομψές σχεδιαστικές επιλογές μέσα και έξω, καθώς διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης για πιο αθόρυβο παιχνίδι, χρωματικές επιλογές που αποπνέουν φρεσκάδα, χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων, καθώς και μια ενισχυμένη επιλογή οθόνης WQHD+.

    Τα νέα IdeaPad Gaming laptops μπορούν εύκολα να μεταφέρονται πρακτικά οπουδήποτε, όπως στην τάξη ή στα δωμάτια φίλων για μαραθώνιες gaming συναντήσεις, ταυτόχρονα όμως διαθέτουν μεγαλύτερη ισχύ από ό,τι ένα ultrabook, ώστε να παίζουν κορυφαίους τίτλους και να ανταποκρίνονται σε κάθε εργασία για το σπίτι, χωρίς να “τινάζουν το ταμείο στον αέρα”.

    Μια γρήγορη ματιά κάτω από το κάλυμμα αυτού του μηχανήματος αποκαλύπτει ισχυρούς επεξεργαστές και γραφικά, ιδανικά για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του gaming ή θέλουν κορυφαίου επιπέδου streaming, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους νέους gamers που θα μπορούσαν ταυτόχρονα να αξιοποιήσουν τη βοήθεια που τους παρέχει το εξαιρετικό gaming πληκτρολόγιο της Lenovo. Μία ακόμη συσκευή σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση για το gaming, το σχολείο ή τη δουλειά είναι το εξαιρετικά ελαφρύ Ασύρματο Gaming Ποντίκι Lenovo Legion M600s Qi, το οποίο προσφέρει επιδόσεις, άνεση και ακρίβεια, ώστε κάθε κίνηση να μετράει, και επιπλέον αντοχή 80 εκατομμυρίων κλικ.

    Δυναμικός και αθόρυβος σχεδιασμός για ατελείωτο παιχνίδι

    Είναι δύσκολο να ξεχάσεις εκείνο το πρώτο κύμα ενθουσιασμού όταν ρίχνεσαι επιτέλους στο παιχνίδι έχοντας στα χέρια σου ένα gaming μηχάνημα υψηλών επιδόσεων. Ετοιμάσου να ερωτευτείς το δυναμικό σχεδιασμό και την αθόρυβο λειτουργία της σειράς 3 των Lenovo IdeaPad Gaming. Προσφέροντας πολλά περισσότερα από καθαρότερες σχεδιαστικές γραμμές και δυναμικότερη αίσθηση, η ανασχεδιασμένη πίσω πλευρά επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση στις διάφορες θύρες, ανώτερη διαχείριση καλωδίων και ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μεταφοράς.

    Αυτά τα κομψά, μινιμαλιστικά gaming laptops, με Windows 11 και με οθόνες που αγγίζουν ρυθμούς ανανέωσης έως και τα 165Ηz, προσφέρουν μια καθηλωτική gaming εμπειρία και βίντεο μοναδικής ποιότητας χάρη σε ένα πακέτο εξελιγμένο για το gaming, δυνατό να πιάνει κορυφαίες επιδόσεις με επιλογές σύνθεσης έως και 12ης γενιάς επεξεργαστών Intel® Core i7 ή επεξεργαστών AMD Ryzen 6000 Η-series .

    Σχεδιασμένη για νέους gamers, η σειρά IdeaPad Gaming 3 ανοίγει μια πύλη προς ακόμη δυνατότερες gaming εμπειρίες

    Νοιώσε την ένταση να ανεβαίνει χάρη σε κάρτες γραφικών που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και περιλαμβάνουν επιλογές έως και τη NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU ή την ολοκαίνουργια πρόταση Intel Arc στο IdeaPad Gaming 3i. Κάνε τους φίλους (άσπονδους και μη) να ζηλέψουν καθώς παρακολουθούν αυτό το πανίσχυρο laptop να επιδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητές του στη διάρκεια του παιχνιδιού ή όταν καλείται να αντιμετωπίσει τις ανάγκες απαιτητικών εργασιών για τη σχολή ή το σχολείο.

    Το εξελιγμένο σύστημα ψύξης επιτρέπει ακόμη πιο αθόρυβη και αποτελεσματική ψύξη, για βελτιστοποιημένο ρυθμό αερόψυξης έως και 20% υψηλότερου από ό,τι η προηγούμενη γενιά. Επομένως, πες αντίο στους ανεμιστήρες που βουίζουν, καλύπτοντας τη φωνή του καθηγητή. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η κατά 10% αυξημένη ροή αέρα στους ανεμιστήρες, χάρη στους καινοτόμους τετραπλούς αεραγωγούς που βρίσκονται ανάμεσα στο καπάκι και τη βάση, τοποθετημένοι και στις δύο πλευρές, όλες με το χαρακτηριστικό μπλε χρωματισμό, σαν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στις gaming παραδόσεις της Lenovo.

    Για όσους αναζητούν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης στα 165Hz, τα IdeaPad Gaming 3i και IdeaPad Gaming 3 laptop προσφέρουν οθόνες έως και 16 ίντσες WQHD+ (2560 x 1600) IPS 16:10 με 100% sRGB χρωματικό φάσμα και φωτεινότητα 500 nits. Διατίθεται επίσης η πιο συμπαγής επιλογή των 15,6 ιντσών WQHD (2560 x 1440) 16:91, με τις επιλογές αυτές να προτείνονται σε δύο αποχρώσεις του σασί, το Onyx Grey και το Glacier White2 για μια αίσθηση «φρέσκια και καθαρή».

    Ζήσε μια άλλη εμπειρία gaming μέσα από τον κρυστάλλινο ήχο του Nahimic Audio 3D Sound System και την άμεση απόκριση που προσφέρει το περίφημο gaming πληκτρολόγιο της Lenovo με προαιρετικό οπίσθιο φωτισμό RGB 4 ζωνών σε επιλεγμένα μοντέλα. Αξιοποίησε την κάμερα 1080P FHD, εφοδιασμένη με κλείστρο ιδιωτικότητας στο μοντέλο των 16 ιντσών και εκμεταλλεύσου τις επιλογές για αναβαθμισμένο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να ανακαλύψουν το επόμενο αγαπημένο τους παιχνίδι χάρη στους τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής στο Xbox Game Pass μέσα από τη συνεργασία της Lenovo με τη Microsoft στις σειρές φορητών υπολογιστών με Windows, όπως οι IdeaPad Gaming και Lenovo Legion.4 Το Game Pass προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας για PC, ενώ διαρκώς προστίθενται νέοι τίτλοι. Μέσα από τη νέα εφαρμογή Xbox για Windows PC, οι φίλοι του gaming μπορούν να ανακαλύπτουν παιχνίδια, να περιηγούνται στη βιβλιοθήκη, να διαβάζουν προτάσεις και να φιλτράρουν τους τίτλους ανά κατηγορία, χάρη στο Game Pass.4

    Ασύρματο Gaming για μια πιο Ανάλαφρη Εμπειρία

    Το ασύρματο gaming ποντίκι Lenovo Legion M600s Qi προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις, ακρίβεια και βελτιωμένη εργονομία. Σχεδιασμένο με μικρή, χαμηλή καμάρα και λεπτή μέση, ενισχυμένο και στις δύο πλευρές με ειδικές επιφάνειες για καλύτερο κράτημα, Lenovo Legion M600s Qi προσφέρει αμφιδέξια άνεση διαρκείας, τόσο σε εκείνους τους gamers που προτιμούν ένα δυναμικό κράτημα, όσο και σε αυτούς που επιλέγουν ελαφριά αγγίγματα με τα ακροδάχτυλα.

    Χρησιμοποίησε το Lenovo Legion M600s Qi με καλώδιο USB-A και καλώδιο προέκτασης, για ακόμη ισχυρότερο σήμα

    Με βάρος μόλις 75 γραμμαρίων, το ποντίκι αυτό προσφέρει μια εμπειρία σχεδόν απόλυτα απαλλαγμένη από την αίσθηση της τριβής, με τα πέλματα από 100% Teflon® (PTFE) να επιτρέπουν ταχύτερες, μεγαλύτερες κινήσεις, έτσι ώστε να μη σπαταλιέται η παραμικρή αντίδραση την ώρα του παιχνιδιού. Μιας και μιλάμε για αποφυγή σπατάλης, ένα στοιχείο του Lenovo Legion M600s Qi που ασφαλίζει τη μπαταρία του είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο είναι γνωστό για τις εξαιρετικές αντοχές του στη θερμότητα. Το ποντίκι ενσωματώνει επίσης εξαιρετικές τεχνολογίες αισθητήρων, όπως 19.000 DPI μέσω Pixart 3370, μικροδιακόπτες με πιστοποίηση 80 εκατομμυρίων κλικ καθώς και έως έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

    Το ποντίκι φορτίζεται εύκολα στην ειδική βάση Lenovo Legion S600 (πωλείται ξεχωριστά), όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, δίπλα σε ένα μοντέλο της σειράς 7 των Lenovo Legion

    Πλήρως προγραμματιζόμενο με σχεδόν 16,8 εκατομμύρια συνδυασμούς φωτισμού RGB, το Lenovo Legion M600s Qi μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ασύρματα, με σταθερότατη σύνδεση 2.4GHz Bluetooth® είτε ενσύρματα. Φορτίζεται εύκολα μέσω θύρας USB-C® ή ασύρματα με κατάλληλο φορτιστή Qi, όπως αυτός που βρίσκεται στο εσωτερικό της βάσης του Lenovo Legion S600 Gaming Station. Προσφέροντας τεράστια διάρκεια μπαταρίας μετά από πλήρη δίωρη φόρτιση και έως 10 ώρες μετά από μια γρήγορη δεκάλεπτη φόρτιση, το μόνο βέβαιο είναι πως θα το έχεις πάντοτε στο πλευρό του, έτοιμο για δράση.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles