13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Lime γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με καμπάνια για την ασφαλή οδήγηση και δωρεάν ξεκλείδωμα των ηλεκτρικών πατινιών

    Η Lime, παγκόσμιος ηγέτης στην μικροκινητικότητα, στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 (16-22 Σεπτεμβρίου), μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την προώθηση της ασφαλούς και βιώσιμης κινητικότητας. Η Lime συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και τους οργανισμούς ασφαλούς οδήγησης σε όλη την Ευρώπη για να οργανώσει εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια και τις βέλτιστες πρακτικές.

    Στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ρεθύμνου και Ηρακλείου όπου ήδη δραστηριοποιείται η εταιρεία,  η Lime θα οργανώσει την ερχόμενη εβδομάδα τις εκδηλώσεις “First Ride”, ένα 60λεπτο σεμινάριο για τους πολίτες που οδηγούν για πρώτη φορά τα ηλεκτρικά πατίνια της εταιρείας, ώστε να μάθουν πώς να τα χρησιμοποιούν σωστά και με ασφάλεια καθώς βέλτιστες πρακτικές για σωστή οδήγηση και το παρκάρισμα.

    First Ride photo

    Για να ενθαρρύνει τη χρήση πιο βιώσιμων λύσεων κινητικότητας, η Lime θα προσφέρει επίσης σε συγκεκριμένο αριθμό οδηγών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο δωρεάν ξεκλείδωμα των πατινιών απο την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και για όλη την εβδομάδα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου με τη χρήση των παρακάτω κωδικών ανά πόλη :

    Για την Αθήνα – ATHENSEMWWITHLIME

    Για την Θεσσαλονίκη – THESSEMWWITHLIME

    Για το Ρέθυμνο – RETHEMWWITHLIME

    Για το Ηράκλειο- HEREMWWITHLIME

    Κατά τη διάρκεια της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η Lime συνεργάστηκε με πολλούς οργανισμούς σε 15 Ευρωπαϊκές πόλεις με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους νέους οδηγούς και τους πολίτες και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση νέων μορφών μεταφοράς με έναν ασφαλή και βιώσιμο τρόπο.
    “Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές στην Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019. Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης εστιάζει σε ένα θέμα που αποτελεί κύρια προτεραιότητα για εμάς: την ασφάλεια”, δήλωσε ο Alessio Raccagna, Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Ιταλία και Ελλάδα. “Με τις αλλαγές που φέρνει η μικροκινητικότητα στη ζωή μας και στις μετακινήσεις μας μέσα στις πόλεις, ως πάροχοι οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι οδηγοί και οι υπόλοιποι πολίτες μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια”. 

    Η Lime οργανώνει δράσεις κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου ξεκινήματος το 2018. Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, η εταιρεία προβάλλει τη δέσμευσή της για μια στενή συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές αρχές ώστε να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον της κινητικότητας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles