20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Mary Poppins επιστρέφει! Δείτε το μαγευτικό teaser trailer!

    Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του κινηματογράφου και της Disney Pictures είναι η θρυλική Mary Poppins, την οποία γνώρισαν οι φίλοι του κινηματογράφου για πρώτη φορά το 1964, στον μυθικό ρόλο που υποδύθηκε η Julia Andrews! Μπορεί να έχουν περάσει πέντε δεκαετίες από τότε που η αγαπημένη νταντά έκανε την εμφάνιση της και τώρα έφτασε η στιγμή για την επιστροφή της!

    Mary Poppins Returns (1)

    Στο sequel «Mary Poppins Returns», το οποίο ακολουθεί το πνεύμα και το στυλ της original ταινίας, η ξεχωριστή νταντά επιστρέφει για να βοηθήσει την… επόμενη γενιά της οικογένειας Banks, βοηθώντας τα μέλη της, να βρουν την μαγεία και την καλοσύνη στη ζωή τους, κάνοντας τους να πιστέψουν ξανά στα… θαύματα! Την Mary Poppins υποδύεται η πολλά υποσχόμενη Emily Blunt (“Into the Woods”) και ο Lin-Manuel Miranda (“Hamilton”, “Moana”) παίζει το ρόλο του φίλου της Jack, ο οποίος την βοηθάει στις μαγικές της περιπέτειες, με την σκηνοθεσία να ανήκει στον Rob Marshall. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου 2018 (από την Village) και είναι προφανές ότι φιλοδοξεί να γίνει το blockbuster της εορταστικής περιόδου. Δείτε το teaser trailer με ελληνικούς υπότιτλους και αφήστε την μαγεία να σας αγκαλιάσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles