19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Meizu αποκαλύπτει το M3E, μία budget-friendly πρόταση με ανεπτυγμένα tech specs!

    H κινεζική Meizu εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με δυνατές προτάσεις που ενσωματώνουν μία σειρά από high-end specs, χωρίς να εκτινάσσουν την τιμή στα ύψη. Το τελευταίο entry στη γκάμα των συσκευών είναι το M3E (η Meilane E όπως ονομάζεται στη Κίνα), το οποίο όπως θα διαπιστώσετε φέρει αρκετές ομοιότητες με το m3 note, τόσο στο θέμα του design όσο και στον τομέα των specs.

    Meizu M3E (2)

    Συγκεκριμένα, το Meizu M3E διαθέτει full HD IPS display στις 5.5 ίντσες, ενώ στην καρδιά του χτυπάει ένα Helio P10 SoC της MediaTek, ενώ συνοδεύεται από 3GB γρήγορης LPDDR3 μνήμης RAM. Επιπλέον, το M3E έρχεται με 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, ενώ στο κάτω τμήμα δεσπόζει το home button που παράλληλα χρησιμεύει και ως fingerprint scanner. Το camera setup δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των mobile φωτογραφιών, καθώς έχουμε έναν main sensor ΙΜΧ258, ο οποίος φέρει την σφραγίδα της Sony και υποστηρίζει phase detection auto-focus με ανώτερη ανάλυση στη λήψη φωτογραφιών που φτάνει τα 13MP. Όσον αφορά την μπροστινή selfie cam, η πρόταση της Meizu έρχεται με μπροστινή κάμερα στα 5MP.

    Meizu M3E

    To M3E θα είναι πιο λεπτό σε σύγκριση με τον προκάτοχο του (οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 153,6×75,8×7,9 mm) και ζυγίζει περίπου 172 γραμμάρια. Όσον αφορά την μπαταρία του, η λύση της Meizu έρχεται με μπαταρία στα 3100mAh και υποστηρίζει fast charging. Το σημαντικότερο προσόν του Μ3Ε είναι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή του, καθώς στοιχίζει κοντά στα 200 δολάρια για την κινεζική αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles