13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Meizu στην ελληνική αγορά. Δείτε τα πρώτα μοντέλα που θα έρθουν

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε από κοινού με τη Wind, η Smart4All, επίσημος διανομέας της Meizu στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έλευση τριών νέων μοντέλων στην αγορά μας και μάθαμε περισσότερα για τα πλάνα της εταιρείας το 2017 και το 2018.

    meizu-m5-c

    Εκτός από το entry-level Meizu M5c που για ένα μήνα θα διατίθεται αποκλειστικά από τη WIND, στα €129, ακόμη δύο συσκευές θα είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω των μεγάλων αλυσίδων λιανικής, ώστε να καλυφθεί η ανταγωνιστική αγορά μεταξύ €100 και €200. Έτσι, θα δούμε στα “ράφια” των καταστημάτων τόσο το Meizu M5s, στην έκδοση με 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, με τιμή €169, όσο και το Meizu M5 Note, στην έκδοση με 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, στα €199.

    m5c-wind

    Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Smart4All, υπάρχουν πλάνα και για την έλευση του Meizu M6, εγκαίρως για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ για το 2018 ο στόχος είναι να εισάγεται όλη η γκάμα νέων συσκευών της κινέζικης εταιρείας. Η Meizu έχει επίσημη παρουσία σε Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, εκτός φυσικά της Ελλάδας, ενώ στα πλάνα της είναι και η επέκταση σε άλλες, βαλκανικές χώρες. Επίσης, από το 2018 θα δούμε και κάποιες smart συσκευές της Meizu να έρχονται στην ελληνική αγορά, προερχόμενες από το μεγάλο “οικοσύστημα” της εταιρείας. Όσο για το service των συσκευών Meizu, θα γίνεται από εξειδικευμένη εγκατάσταση στην Αθήνα.

    Η Meizu διέθεσε παγκοσμίως 22 εκατομμύρια συσκευές εντός του 2016 με έσοδα $3 δις και προβλέπεται άνοδος των πωλήσεων για το 2017.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles