24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H νέα εποχή στον “αισθησιακό χορό”, εμφανίστηκε στη CeBIT

    Για την Ελλάδα, η έκθεση CeBIT που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Ανόβερο της Γερμανίας, έγινε γνωστή εξαιτίας της τούρτας που “έφαγε” ο συνεργάτης της κας Μέρκελ και αντικαγκελάριος, Φίλιπ Ρέσλερ και όσα ακολούθησαν από αυτό. Έχουμε μία τάση να μην ασχολούμαστε με σοβαρά πράγματα, είναι αλήθεια. Τα φώτα της τεχνολογικής δημοσιότητας, όμως, κέρδισαν τα ρομπότ στο περίπτερο της εταιρείας Tobit Software, τα ρομπότ που χορεύουν… αισθησιακά.

    Οι μεταλλικές εξωτικές χορεύτριες, είναι κατασκευασμένες από παλιά ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ο δημιουργός τους, Βρετανός Giles Walker ελέγχει τις «αισθησιακές» κινήσεις τους μέσω του υπολογιστή του ασύρματα.

    Αν κι εσείς θέλετε να αποκτήσετε την απολύτως προσωπική σας μεταλλική στριπτιζέζ, θα χρειαστεί να «ξηλωθείτε» λίγο παραπάνω, καθώς κοστίζει 30.000 ευρώ. Βέβαια, πριν πάρετε την απόφαση, θα πρέπει να σκεφτείτε σε πόσο διάστημα θα κάνετε απόσβεση. Συμφέρει μόνο αν είστε τακτικός θαμώνας σε τέτοιου είδους νυχτερινά κέντρα.

    Από την άλλη, όπως θα δείτε και στο βίντεο, εναλλακτικά, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και ως DJ… ή ως κρεμάστρα για το παλτό σας στην κρεβατοκάμαρα….

    Πηγή BBC

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles