13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H νέα σκούπα LG CORDZERO ThinQ με σταθμό φόρτισης προσφέρει ασυναγώνιστη καθαριότητα

    Η LG θα παρουσιάσει στην πρώτη virtual CES® 2021 την πιο πρόσφατη λύση καθαρισμού χωρίς καλώδια, την σκούπα LG CordZero ThinQ A9 Kompressor+. Το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο προσφέρει εντυπωσιακό  καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων και διαθέτει μια νέα βάση σταθμού φόρτισης που καθαρίζει αυτόματα τον κάδο απορριμμάτων και επαναφορτίζει τη σκούπα μετά τη χρήση, μεγιστοποιώντας την ευκολία χρήσης και ελαχιστοποιώντας την έκθεση στη σκόνη.

    Με το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα απομάκρυνσης της σκόνης, ο σταθμός φόρτισης καθιστά το σκούπισμα μια εύκολη υπόθεση. Όταν η CordZeroThinQ A9 Kompressor+ είναι τοποθετημένη στη βάση, τα περιεχόμενα του δοχείου απορριμμάτων απορροφούνται αυτόματα από το σταθμό φόρτισης και συλλέγονται στην σακούλα που συμπεριλαμβάνεται. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ηλεκτρική σκούπα συνεχίζει να φορτίζει, ενώ είναι συνδεδεμένη στο σταθμό φόρτισης.

    Εύχρηστη βάση φόρτισης και αυτόματος καθαρισμός για μέγιστη ευκολία 

    Ο σταθμός φόρτισης εξοικονομεί χώρο και έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει την CordZeroThinQ A9 Kompressor + και το σύνολο έξι αξεσουάρ και ακροφυσίων. Τα εργαλεία Crevice και Pet Nozzle μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στην πολυλειτουργική βάση. Οι ρυθμίσεις στο σταθμό φόρτισης μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα μέσω της πλήρους οθόνης αφής. Ο σταθμός φόρτισης περιλαμβάνει, επίσης, έναν διακόπτη για την αυτόματη εκκίνηση της λειτουργίας καθαρισμού του κάδου απορριμμάτων.

     

    Με τα εναλλασσόμενα ακροφύσια, η LG CordZeroThinQ A9 Kompressor + μπορεί εύκολα να γίνει από σκούπα σφουγγαρίστρα και αντίστροφα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλάζοντας τα εξαρτήματα. Το Power Carpet Nozzle απομακρύνει τη σκόνη από τα χαλιά, χρησιμοποιώντας ισχυρή αναρρόφηση, ενώ το εξάρτημα Power Mop επιτυγχάνει πεντακάθαρα δάπεδα. Τα χειριστήρια μιας αφής, οι δύο μπαταρίες και τα αφαιρούμενα φίλτρα που πλένονται, ενισχύουν την ευκολία χρήσης, την υγιεινή και την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου της LG. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να αγοράσουν το εξάρτημα Power Drive Mop που πωλείται ξεχωριστά.

    «Η CordZeroThinQ A9 Kompressor+ και ο πρωτοποριακός σταθμός φόρτισης ανεβάζουν τον πήχη στην καθαριότητα και την ευκολία», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αυτή η εντυπωσιακή λύση καθαρισμού αποτελεί μέρος της συνεχούς αποστολής της LG για την ευημερία των καταναλωτών και των οικογενειών τους, καθιστώντας το σπίτι πιο καθαρό».

     

    Η σκούπα CordZeroThinQ A9 Kompressor+ και ο νέος σταθμός φόρτισης θα παρουσιαστούν παγκοσμίως στο εκθεσιακό booth της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 που ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles