15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Nintendo επιτέλους συγχωνεύει τους λογαριασμούς των 3DS και Wii U

    Ένα από τα καλύτερα Nintendo Direct βγήκε στον αέρα πριν λίγες μέρες. Σε αυτό λοιπόν ανάμεσα στα πολλά παιχνίδια, η Nintendo ανακοίνωσε κάτι που περίμεναν πολύ καιρό οι φαν. Τη συγχώνευση των λογαριασμών του Wii U και του 3DS σε έναν κοινό λογαριασμό! Στην επόμενη ενημέρωση λοιπόν που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο, οι χρήστες 3DS θα μπορούν να συνδεθούν στο Nintendo Network χρησιμοποιώντας το ίδιο ID με αυτό του Wii U τους! Έτσι λοιπόν το υπόλοιπο που έχεις στο Nintendo Network (αυτό για πού χρησιμοποιείς για να αγοράζεις παιχνίδια κλπ) θα είναι κοινό και για δύο κονσόλες.

    nintendo-direct-network-id-3ds-wii-u

    Επίσης, το 3DS φαίνεται να εκσυγχρονίζεται για τα καλά, αφού από το επόμενο update έρχεται και το κοινωνικό δίκτυο της Nintendo, MiiVerse, στη συσκευή. Καιρός ήταν και για αυτό. Το μόνο που μένει είναι τα ψηφιακά αντίτυπα των παιχνιδιών του 3DS να «δένονται» με τον λογαριασμό και όχι με τη συσκευή.

    Σε άλλα νέα, ολόκληρο το Nintendo Direct μπορείς να το δεις παρακάτω, ενώ κάτω από αυτό σου έχουμε και μερικά τρέιλερ ξεχωριστά που κυκλοφόρησαν για τα: Super Mario 3D World, Professor Layton and the Azran Legacy, Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Bravely Default, κλπ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles