24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Office Line στους 25 κορυφαίους παρόχους cloud λύσεων της Ευρώπης

    Η Office Line, ηγέτιδα εταιρεία υλοποίησης εξειδικευμένων έργων πληροφορικής, ανακοινώνει την κατάταξή της στις 25 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων cloud, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να μεταβούν γρήγορα και με ασφάλεια στο Digital Transformation. Η συγκεκριμένη διάκριση που αναγνωρίζει και πιστοποιεί ακόμη μια φορά τη μοναδική ικανότητα και διευρυμένη τεχνογνωσία της Office Line να εξελίσσει τους πελάτες της στο άκρως απαιτητικό cloud-based επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα, έρχεται από το έγκυρο κι εξειδικευμένο περιοδικό CIO Applications Europe.

    CIO certification

    Το CIO Applications Europe είναι ένα έγκριτο περιοδικό τεχνολογίας, το οποίο δημοσιεύεται από τη Silicon Valley της Καλιφόρνια και αποτελεί μια πρωταρχική πλατφόρμα για τους CIO’s προκειμένου να εντοπίσουν και να αναζητήσουν καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που βοηθά τους ηγέτες στην τεχνολογία να αναλύουν τις νέες τεχνολογίες και να κατανοούν καλύτερα το ρόλο που διαδραματίζουν οι προηγμένες επιχειρησιακές λύσεις στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων. Η επικείμενη έκδοση της Ευρώπης επικεντρώνεται στον τομέα του cloud και αποσκοπεί στην ανεύρεση όλων εκείνων των προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών που μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση εμποδίων και στην αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας διαδικασιών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού, επέλεξε την Office Line μέσα από μια σειρά αυστηρών κριτηρίων, ως έναν από τους 25 κορυφαίους παρόχους cloud λύσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

    Η πρόσφατη αυτή διάκριση, επισφραγίζει τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας στην cloud τεχνολογία και το Digital Transformation, εδραιώνει το προβάδισμά της σε επίπεδο τεχνογνωσίας κι έρχεται με τη συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχημένης πορείας της Office Line στην ελληνική αγορά να ενισχύσει την αναγνώριση αλλά και την περαιτέρω γεωγραφική της επέκταση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

    Για να δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα του CIO Applications Europe μπείτε εδώ: http://officeline.gr/officeline-sa/

    https://www.cioapplicationseurope.com/magazines/April2018/Cloud/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles