13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H οικογένεια των Galaxy Tab μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τα Galaxy Tab S7 FE και Galaxy Tab A7 Lite!

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα Galaxy Tab S7 FE και Galaxy Tab A7 Lite, τις τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιό της με tablet. Το Galaxy Tab S7 FE προσφέρει μερικές από τις αγαπημένες λειτουργίες των φίλων του Galaxy Tab S7, όπως τη μεγάλη οθόνη για ψυχαγωγία, δημιουργική εργασία και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Για όσους αναζητούν ένα συμπαγές tablet, για εξυπηρέτηση αναγκών εν κινήσει, το Galaxy Tab A7 Lite είναι η ιδανική επιλογή.   

    «Η ζήτηση των tablet συνεχίζει να αυξάνεται. Είτε πρόκειται για τηλεκπαίδευση, επικοινωνία με φίλους ή ψυχαγωγία, οι χρήστες αναζητούν συσκευές που συμβαδίζουν με το δημιουργικό, πολυάσχολο τρόπο ζωής τους», δήλωσε ο Woncheol Chai, SVP & Head of Experience Planning Team του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους καταναλωτές την τεχνολογία που χρειάζονται για να αξιοποιούν την κάθε μέρα στο έπακρο. Τα Galaxy Tab S7 FE και Galaxy Tab A7 Lite διαθέτουν εκπληκτικές λειτουργίες, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών».

    Samsung Galaxy Tab S7 FE

     Το Galaxy Tab S7 FE α προσφέρει στους καταναλωτές τις λειτουργίες που αγαπούν, σε προσιτή τιμή. Διαθέτει  μια μεγάλη οθόνη 12,4 ιντσών[1], ένα χαρακτηριστικό που θέτουν σε προτεραιότητα οι καταναλωτές, η οποία προάγει τη ψυχαγωγία, την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα στο επόμενο επίπεδο.

    Το Galaxy Tab S7 FE διασφαλίζει παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το S Pen, που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως τη μεγάλη οθόνη και να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά τις εργασίες τους. Με τη λειτουργία Samsung Notes, οι χειρόγραφες σημειώσεις στην οθόνη μετατρέπονται εύκολα σε δακτυλογραφημένο κείμενο. Ακόμα, μπορούν να οργανωθούν με αυτόματες ετικέτες, ενώ η λειτουργία Έξυπνης Αναζήτησης βοηθά το χρήστη να βρει στη στιγμή τη σημείωση που ψάχνει, ανεξάρτητα από το αν είναι δακτυλογραφημένη ή χειρόγραφη. Επιπλέον, το Galaxy Tab S7 FE εξασφαλίζει την απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, που  μπορεί να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση  που χρειάζεται να ανοίξουν πολλές καρτέλες ή εφαρμογές ταυτόχρονα για τις ανάγκες μιας έρευνας ή εργασίας. Με τη λειτουργία Πολλαπλών Παραθύρων οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν ως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να κρατήσουν σημειώσεις και να προβούν σε αναπαραγωγή βίντεο, σε μια οθόνη. Με τη λειτουργία Συγχρονισμού Εφαρμογών, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν και να εκκινήσουν γρήγορα τον αγαπημένο τους συνδυασμό εφαρμογών σε πολλαπλά παράθυρα.

    Για τους χρήστες που αναζητούν ακόμα περισσότερους τρόπους για να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους, το Galaxy Tab S7 FE είναι η απάντηση. Με το Samsung DeX και τη θήκη με πληκτρολόγιο[2], το tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ακριβώς ένα laptop, μεταμορφώνοντας το UI για μια εμπειρία που θυμίζει PC. Επίσης, χάρη στη λειτουργία δεύτερης οθόνης[3], το Galaxy Tab S7 FE μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη οθόνη δίπλα στο PC, για επέκταση προβολής και ενισχυμένη παραγωγικότητα. Το Galaxy Tab S7 FE διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για την έκφραση της δημιουργικότητας. Οι λειτουργίες Clip Studio Paint και Canva[4] είναι συμβατά με το S Pen για ευκρινή σχεδιασμό. Με δυνατότητα δωρεάν εξάμηνης δοκιμής[5] για τους νέους χρήστες του Clip Studio Paint, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει νέα ταλέντα και να διερευνήσει την κλίση του στις ψηφιακές τέχνες. Για όσους κρατούν συνεχώς σημειώσεις, η λειτουργία Noteshelf συμπεριλαμβάνεται, επίσης, δωρεάν[6], δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας λεπτομερών σημειώσεων με το S Pen.

    Το Galaxy Tab S7 FE διαθέτει το κομψό και στιλάτο μεταλλικό φινίρισμα της σειράς Tab S7 και κυκλοφορεί σε τέσσερεις απίθανες αποχρώσεις για να ταιριάζει με κάθε στιλ: σε Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green και Mystic Pink. Παρόλο που διαθέτει μεγάλη οθόνη, το Galaxy Tab S7 FE εξακολουθεί να έχει λεπτό και ελαφρύ προφίλ, καθώς και ισχυρή μπαταρία, για απρόσκοπτη εργασία, ψυχαγωγία και δημιουργία, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης φόρτισης.

    Samsung Galaxy Tab A7 Lite

    Το Galaxy Tab A7 Lite είναι ο φορητός σύντροφος για αναπαραγωγή περιεχόμενου καθώς και gaming εν κινήσει, σε προσιτή τιμή. Η οθόνη 8,7 ιντσών και το κομψό, ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα καθιστούν το συμπαγές Galaxy Tab A7 Lite την ιδανική φορητή συσκευή. Τα λεπτά πλαίσια οθόνης και τα ισχυρά διπλά ηχεία με Dolby Atmos του Galaxy Tab A7 Lite προσφέρουν στο χρήση κορυφαία εμπειρία απόλαυσης περιεχόμενου και gaming.

    Με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης μέχρι 64GB και δυνατότητα επέκτασης ως 1TB με κάρτα MicroSD, ο χρήστης έχει αρκετό χώρο στη διάθεσή του, ενώ ο οκταπύρηνος επεξεργαστής διασφαλίζει την ομαλή και άρτια αναπαραγωγή. Με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, δυνατότητα ταχείας φόρτισης Adaptive 15W[7] και προαιρετική δυνατότητα LTE[8], το Galaxy Tab A7 Lite είναι τέλειο για παρακολούθηση περιεχομένου ή gaming εν κινήσει. Το Galaxy Tab A7 Lite κυκλοφορεί σε Γκρι και Ασημί χρώματα και διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό σώμα και λεπτό πλαίσιο οθόνης.

     

    Samsung TV Plus & Οικοσύστημα Galaxy

    Κατά την αγορά του Samsung Galaxy Tab S7 FE ή του Galaxy Tab A7 Lite, ο χρήστης λαμβάνει απεριόριστη, δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Samsung TV Plus[9] που διαθέτει περισσότερα από 160+[10] κανάλια. Επίσης, οι χρήστες συσκευών Galaxy έχουν πρόσβαση σε δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας YouTube Premium[11], για πολλές ώρες ψυχαγωγίας χωρίς διακοπή για διαφημίσεις.

    Τα νέα Galaxy Tab S7 FE και Galaxy Tab A7 Lite συνεργάζονται απρόσκοπτα με το οικοσύστημα συσκευών Galaxy. Ο χρήστης μπορεί να δεχτεί κλήσεις και να λάβει και να στείλει γραπτά μηνύματα[12] μέσω του λογαριασμού Samsung στο tablet του, ακόμα κι όταν το smartphone δε βρίσκεται κοντά του. Η αντιγραφή και επικόλληση κειμένων ή εικόνων γίνεται εύκολα ανάμεσα στις συνδεδεμένες συσκευές. Επίσης, η μετάβαση στην πλοήγηση ανάμεσα στο τηλέφωνο και το Galaxy Tab S7 FE ή το Galaxy Tab A7 Lite γίνεται εύκολα μέσω του Samsung Internet[13]. Σε περίπτωση που ο χρήστης ακούει μουσική ή βλέπει ένα βίντεο στο Galaxy Tab S7 FE ή στο Galaxy Tab A7 Lite του και πρέπει να απαντήσει μια κλήση στο smartphone, τα Galaxy Buds[14] του μπορούν να μεταβούν αυτόματα στη δεύτερη συνδεδεμένη συσκευή.

    Διαθεσιμότητα

    Τα Galaxy Tab S7 FE αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Κύπρο το τέταρτο τρίμηνο του 2021 ενώ το Galaxy A7 Lite θα είναι διαθέσιμο από τις 18/6/2021 για τους καταναλωτές της ελληνικής και κυπριακής αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com.

    ********* 

    [1] Μετράται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.  
    [2] Διατίθεται για αγορά ξεχωριστά. 
    [3] WiDi (Wireless Display) για μοντέλα PC με Windows 10 και Windows 10 v.2004 ή νεότερη απαιτείται για τη χρήση της λειτουργίας δεύτερης οθόνης. Συμβατό με τις σειρές Galaxy Book και Samsung Notebook Plus2, και Samsung Notebook Plus με Windows 10 OS. 
    [4] Η λειτουργία Canva είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή σε επιλεγμένες αγορές. Η λειτουργία Canva Pro θα είναι διαθέσιμη για χρήστες Galaxy Tab S7 FE για δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Στη λήξη της δωρεάν δοκιμής, θα υπάρχει επιβάρυνση με ένα επιπλέον κόστος για τη χρήση της. 
    [5] Η λειτουργία Clip Studio Paint είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή σε επιλεγμένες αγορές. Η λήψη της λειτουργίας μπορεί να γίνει από το Galaxy store. 
    [6] Η λειτουργία Noteshelf είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή. Υποστηρίζει 9 γλώσσες: Αγγλικά, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Παραδοσιακά Κινέζικα, Απλοποιημένα Κινέζικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. 
    [7] Ένας αντάπτορας ταξιδιού γρήγορης φόρτισης 15W διατίθεται ξεχωριστά. 
    [8] Η διαθεσιμότητα του LTE μοντέλου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο. 
    [9] Η υπηρεσία Samsung TV Plus είναι διαθέσιμη για χρήστες Galaxy Tab S7 FE σε Η.Π.Α., Καναδά, Η.Β., Γερμανία και Κορέα και η έκδοση Galaxy Tab A7 Lite LTE σε χρήστες στις Η.Π.Α. και στον Καναδά. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, το μοντέλο και τον πάροχο. 
    [10] 160+ είναι ο αριθμός των καναλιών που υποστηρίζονται στις Η.Π.Α. Τα υποστηριζόμενα κανάλια ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα και μπορεί να αλλάξουν. 
    [11] Για νέους χρήστες μόνο (Δεν ισχύει για χρήστες που έχουν ήδη δοκιμάσει δωρεάν στο παρελθόν τις υπηρεσίες YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red ή Google Play Music). Η εξαργύρωση γίνεται στην εφαρμογή YouTube στις κατάλληλες συσκευές μεταξύ 6 Μαρτίου 2021 και 5 Μαρτίου 2022. Η δωρεάν υπηρεσία YouTube Premium προσφέρεται για 4 μήνες σε πελάτες Galaxy Tab S7 FE και για 2 μήνες σε πελάτες Galaxy Tab A7 Lite. 
    [12] Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας κλήσεων και κειμένου σε άλλες συσκευές διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο. 
    [13] Τα Galaxy smartphone και τα Tab S7 FE and Tab A7 Lite θα πρέπει να είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό Samsung και οι ρυθμίσεις Bluetooth πρέπει να είναι ενεργοποιημένες. Η ρύθμιση «Συνέχεια εφαρμογών σε άλλες συσκευών» θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και στις δύο συσκευές. Η υποστήριξη της συνέχειας εφαρμογών είναι διαθέσιμη για τις εφαρμογή Samsung Notes και Samsung Internet στα Galaxy smartphone και tablet με λογισμικό One UI 3.1 ή νεότερο. Ορισμένα μοντέλα δεν υποστηρίζονται, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων, συσκευών χωρίς Wi-Fi 5GHZ & SAK, και μοντέλων GO. 
    [14] Η λειτουργία υποστηρίζεται μόνο από τα Galaxy Buds Pro, τα Galaxy Buds+ και τα Galaxy Buds Live. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles