19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Olympus λανσάρει την πιο ανθεκτική action cam… ever!

    Η GoPro ήταν εκείνη που σίγουρα καθιέρωσε πρώτη το είδος των action cams, καθώς οι μικροσκοπικές διαστάσεις σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες δυνατότητες και το όμορφο design καθιστούν τις συγκεκριμένες κάμερες «must» για τους λάτρεις των extreme sports και της περιπέτειας. Ωστόσο, και άλλες εταιρείες θέλουν να παίξουν στο στίβο των action cams και μία από αυτές είναι και η γνωστή Olympus, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε την Stylus Tough TG-Tracker, η οποία πρόκειται για την πιο ανθεκτική και σκληροτράχηλη action cam… ever!

    Stylus Tough TG-Tracker 2

    Μία ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω υπερανθεκτικού μοντέλου είναι βέβαιο ότι μπορούν να πείσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους, καθώς διαθέτει σένσορα στα 8MP (1/2.3 ίντσες) και μπορεί να πραγματοποιήσει video recording σε ποιότητα 4K στα 30 fps και 1080p στα 60 fps. Επιπλέον, διαθέτει διάφραγμα στα f/2.0, ενώ μπορεί να «καταδυθεί» σε βάθος 30 μέτρων. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορεί να αντέξει σε πτώσεις από τα 2 μέτρα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σε συνθήκες ακραίου ψύχους που αγγίζουν ακόμη και τους -10 βαθμούς κελσίου. Παράλληλα, η Olympus Tough TG-Tracker μπορεί να αντέξει ακόμη και σε πίεση που φθάνει τα 100 κιλά και γενικώς σε οποιαδήποτε «κακουχία» – βασανιστήριο την υποβάλλει ο χρήστης το σίγουρο είναι ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. H συγκεκριμένη action camera θα στοιχίζει στην αγορά περίπου στα 350$ και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των fans των extreme sports…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles