19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προτιμά Sony Ericsson Xperia smartphones

    Αν έχετε ποτέ την ευκαιρία να επισκεφτείτε το VIP Lounge του ΟΑΚΑ, θα δείτε ότι είναι “ντυμμένο” Sony Ericsson. Το βράδυ της Δευτέρας, κατά την διάρκεια μίας κομψής εκδήλωσης, η Sony Ericsson “σφράγισε” την συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς ανήκει πια στην ομάδα των χορηγών της.

    Το digitallife.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και παρακολούθησε τους πράσινους “ψηλούς” να διαπρέπουν και στις γνώσεις τους για την τεχνολογία καθώς ήρθαν στην παρουσίαση μετά το πέρας της προπόνησης τους. Και όχι μόνο αυτό. Έφυγαν με δώρο Xperia Smartphones.

    Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι χαιρέτισαν την συνεργασία της πράσινης Κ.Α.Ε. με την Sony Ericsson, αλλά και από μεριάς της εταιρίας, ο κος Γιάννης Γκίκας, Head of ΜU South East Europe & Mediterranean δήλωσε πως: «Η συνεργασία της εταιρείας μας με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σηματοδοτεί την κοινή επιδίωξη για τη διατήρηση της κορυφαίας θέσης που κατέχουν και οι δυο πλευρές στο τομέα τους, κατακτώντας ακόμα υψηλότερους στόχους στο μέλλον. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, το γεγονός ότι οι αθλητές μιας από τις κορυφαίες Ελληνικές Ομάδες Μπάσκετ, επιλέγουν τα Xperia smartphones»

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles