20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Ώρα της Γης και ο Spider-Man ενώνουν τις δυνάμεις τους

    Στην πρώτη συνεργασία αυτού του είδους, ο Spider-Man θα είναι ο πρώτος Υπερήρωας- Πρεσβευτής της Ώρας της Γης, του παγκόσμιου κινήματος που οργανώθηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση WWF, με ένα μήνυμα που εμπνέει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν υπερήρωες για τον πλανήτη.

    spiderman

    Ο Andy Ridley, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Ώρας της Γης, και ο Jeff Blake, Πρόεδρος του Worldwide Marketing and Distribution της Sony Pictures Entertainment, προέβησαν σε αυτή την ανακοίνωση με αφορμή την λειτουργία του Earth Hour Blue – μίας πρωτοποριακής νέα ψηφιακής πλατφόρμας πληθοχρηματοδότησης για τον πλανήτη, που σκοπό έχει να εμπνεύσει χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε αυτό το περίφημο γεγονός που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Μαρτίου στις 8:30μμ.

    Φέτος, η Ώρα της Γης, και ο ήρωας της πολυαναμενόμενης ταινίας The Amazing SpiderMan 2 – μαζί με τους ηθοποιούς Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx και τον σκηνοθέτη Marc Webb, θα στηρίξουν την πλατφόρμα Earth Hour Blue, που στοχεύει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του κοινού για να μαζέψει χρήματα για περιβαλλοντολογικές μελέτες ανά τον κόσμο.

    “Είμαι περήφανος που ο Spider-Man είναι ο πρώτος ήρωας που εκπροσωπεί την Ώρα της Γης γιατί μας δείχνει ότι μπορούμε να γίνουμε όλοι υπερήρωες όταν συνειδητοποιήσουμε τι δυνάμεις έχουμε», είπε ο Andrew Garfield, που υποδύεται τον Spider-Man στην ταινία. «Η Ώρα της Γης είναι ένα κίνημα που έχει επηρεάσει σημαντικά όλο τον κόσμο, άρα φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε φέτος με τον Spider-Man στο πλευρό μας.»

    Η επιλογή της πληθοχρηματοδότησης της νέας πλατφόρμας θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στη μεταφορά ενεργειακών πηγών θερμότητας σε οικογένειες στη Μαδαγασκάρη, να βοηθήσουν κοινότητες στις Φιλιππίνες να κατασκευάσουν σκάφη από υαλόνημα ανθεκτικά σε κλιματικές καταστροφές όπως ο τυφώνας Haiyan και να μαζέψουν χρήματα για την επέκταση και τη συντήρηση του περίφημου Εθνικού Πάρκου Τέιμπλ Μάουντεν στη Νότιο Αφρική, με ακόμη περισσότερες αποστολές στο μέλλον.

    «Η Ώρα της Γης σου δίνει τη δύναμη να εμπνεύσεις οποιονδήποτε, ακόμα και αν είσαι μόνο ένας και η Ώρα της Γης είναι κάτι παραπάνω από μία απλή ώρα. Γίνονται σπουδαίες προσπάθειες από τον κόσμο για τον πλανήτη, σε όλα τα μήκη και πλάτη του», λέει η Emma Stone.

    Ο σκηνοθέτης του The Amazing SpiderMan 2, Marc Webb, είναι ο πρώτος διάσημος «Πρεσβευτής» που ανακοινώνει το σχέδιο Earth Hour Blue που στηρίζει, το οποίο αποσκοπεί στην παροχή καλύτερου εξοπλισμού για την ομάδα της WWF που προστατεύει τα υπό εξαφάνιση άγρια ζώα στην Ινδονησία, όπως η Τίγρης της Σουμάτρα, οι ελέφαντες, οι ρινόκεροι, οι ουρακοτάγκοι και το δασικό τους περιβάλλον.

    «Η Ώρα της Γης είναι ένα κίνημα γεμάτο υπερήρωες – ανθρώπους  που χρησιμοποιούν τη δύναμη του πλήθους για να προκαλέσουν την αλλαγή για το καλό του πλανήτη. Φανταστείτε ποιες είναι οι δυνατότητες όταν δουλεύουμε μαζί και κάνουμε ακόμα πιο πολλά», λέει ο Marc Webb.

    Η Ώρα της Γης έχει μεγαλώσει τόσο που εμπλέκει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε είδους, σε 7.000 πόλεις και 154 χώρες και επικράτειες. Ο Jamie Foxx που υποδύεται τον κακό Electro στην ταινία λέει, «Η Ώρα της Γης δε σημαίνει μόνο ότι κλείνουμε τα φώτα –είναι και η συνεργασία των ανθρώπων από κάθε πλευρά της Γης, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του πλανήτη. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμή σας, μην υποτιμάτε τι μπορείτε να κάνετε.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles