12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H ώρα των κορυφαίων POCO F3 και POCO X3 Pro έφτασε και στη χώρα μας σε ασυναγώνιστες τιμές!

    Δυο ολοκαίνουργιες ναυαρχίδες της POCO κατέφθασαν και στην Ελλάδα, έτοιμες να ταράξουν τα νερά των mid-range επιλογών που προσφέρει η αγορά, συνδυάζοντας τη δύναμη και την ταχύτητα με την ιδιαίτερα προσιτή τιμή. 

    Το POCO X3 Pro ξεχωρίζει για τον ολοκαίνουργιο παντοδύναμο επεξεργαστή του, τη μπαταρία του και την οθόνη του, διατηρώντας τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά που έκαναν τον προκάτοχό του να αποτελεί κορυφαία επιλογή για απαιτητικούς gamers και φανατικούς της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα:

    • Είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο Qualcomm® Snapdragon™ 860 με τεχνολογία UFS 3.1 και έτσι καλύπτει κάθε ανάγκη του χρήστη για γρήγορο multitasking και απαιτητικό gaming.
    • Η 6,67’’ FHD+IPS LCD οθόνη του με απόκριση 120Hz και Dynamic Switch προσφέρει απολαυστικές στιγμές θέασης σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.
    • Παράλληλα, η τετραπλή AI κάμερα με κύριο φακό 48MP και selfie κάμερα 20MP, καταγράφει με απόλυτη πιστότητα τις στιγμές που αξίζουν να μείνουν στο χρόνο.
    • Η μπαταρία του των 5160mAh υπόσχεται αδιάκοπη χρήση της συσκευής μέχρι και 2 ολόκληρες μέρες. Κι αν ο χρήστης ξεμείνει, τότε με την 33W ταχεία φόρτιση θα είναι και πάλι έτοιμος για δράση σε ελάχιστο χρόνο.
    • Συγκλονιστικής ποιότητας είναι και ο ήχος του, με διπλά στέρεο ηχεία, που καλύπτουν όλες τις μουσικές απαιτήσεις.
    • Τέλος, για να μην υπάρχει κανένας πονοκέφαλος σχετικά με την ασφάλεια του κινητού, το POCO X3 Pro έχει πιστοποίηση IP53 για ατυχήματα και υγρασίες.

    Το POCO F3 έχει καθαρές επιδόσεις ναυαρχίδας και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της μάρκας, ως η πιο ισχυρή, έως σήμερα, και ολοκληρωμένη συσκευή της – σε ασυναγώνιστη τιμή. Συγκεκριμένα:

    • Είναι εξοπλισμένο με τον επίσης ολοκαίνουργιο και πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 870, που απογειώνει τις λειτουργίες του κινητού και το gaming με το αναβαθμισμένο AI και με πολύ υψηλές ταχύτητες, χάρη στη χρήση της UFS 3.1 τεχνολογίας.
    • Έχει 6,67” FHD+ AMOLED οθόνη, με απόκριση 120Hz, 360Hz ρυθμός αναγνώρισης αφής, DynamicSwitch και MEMC (Motion Estimation, motion compensation), για απολαυστικές στιγμές θέασης σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.
    • Διαθέτει τριπλή AI κάμερα με κύριο φακό 48MP και selfie κάμερα 20MP, που καταγράψει με απόλυτη πιστότητα. Τις στιγμές που αξίζουν να μείνουν στο χρόνο
    • Η μπαταρία των 4520mAh με 33W ταχεία φόρτιση μπορεί να αντέξει έως και 2 ημέρες κανονικής χρήσης με μια φόρτιση.
    • Τέλος, ο ήχος Dolby ATMOS μέσα από τα διπλά ηχείαχαρίζει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία

    Και οι δύο συσκευές ξεχωρίζουν με το φίνο σχεδιασμό, τα ελκυστικά χρώματά τους και τη 3D καμπυλόγραμμη πλάτη που τραβά αμέσως την προσοχή και αιχμαλωτίζει υπέροχα το φως σε διάφορες γωνίες – ένα μοντέρνο look που δένει αρμονικά με το σκούρο, από χρώμιο, λογότυπο της POCO και την κάθετη λωρίδα στη μέση.

     

    Τιμές για την ελληνική αγορά 

    Οι συσκευές POCO είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με τις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανική πώλησης, ενώ έρχονται και με early bird προσφορά μόνο για λίγες ημέρες.*

    • POCO X3 Pro, σε Phantom Black ή Frost Blue, με μνήμη 6GB + 128GB, €289,90 και με early bird προσφορά στα €259,90 έως τις 9/5/2021.
    • POCO X3 Pro, σε Phantom Black ή Frost Blue, με μνήμη 8GB + 256GB, €329,90 και με early bird προσφορά στα €299,90έως τις 9/5/2021.
    • POCO F3 σε Night Black, με μνήμη 6GB + 128GB, €429,90 και με early bird προσφορά στα €399,90 έως τις 9/5/2021.

    Επίσης το POCO X3 Pro έρχεται με προσφορά* και στο service. Για όσες συσκευές αγοραστούν από την ημερομηνία λανσαρίσματος έως και 15 μήνες μετά, θα έχουν μέσα στο πρώτο 6μηνο χρήσης τους, μια δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης.

    *Οι προσφορές ισχύουν για αγορά από τα επίσημα κανάλια πώλησης της POCO

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles