14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H ώρα του March Apple event έφτασε! Τι πρόκειται να δούμε!

    Λίγες μέρες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και η Apple ετοιμάζεται να μετατοπίσει το ενδιαφέρον των fans της τεχνολογίας, με το Apple March event της, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος! H Apple έχει «βαπτίσει» το event της, “Peek Performance” και από τον τίτλο του και μόνο μπορούμε να φανταστούμε το τι περίπου θα μας παρουσιάσει!

    Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα πάντοτε με καλά πληροφορημένες πηγές, το κεντρικό προϊόν που θα δούμε δεν θα είναι άλλο από το νέο iPhone SE 5G! Ακολουθώντας το πετυχημένο μοντέλο του iPhone SE (2020), αλλά με την υποστήριξη των δικτύων 5G, η νέα πιο οικονομική πρόταση στο line-up των συσκευών της Apple θα διαθέτει το A15 Bionic chipset και βελτιωμένες κάμερες. Σύμφωνα με τον insider του Bloomberg, Mark Gurman, η τιμή του νέου SE θα εκκινεί από τα 399$ (αν και είναι πολύ δύσκολο να το δούμε με αυτή την τιμή και στη χώρα μας). Εάν ακολουθηθεί το γνωστό μοντέλο, το νέο iPhone SE του 2022 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις στα 64/128 και 256GB σε storage και σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα.

    Αν και το iPhone SE συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, δεν θα είναι το μόνο, καθώς η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει και ένα iPad 5ης γενιάς (μιας και το μοντέλο του 2020 έχει αρχίσει να παλιώνει), ενώ το πιθανότερο είναι να το δούμε με A15 bionic SoC, 5G connectivity, 4 speakers (αντί για 2 που είχε το προηγούμενο μοντέλο), ενώ όπως ακούγεται το εν λόγω iPad ενδέχεται να αποκτήσει την ultrawide και main camera του iPhone 13. Παράλληλα, άλλες αναφορές κάνουν λόγο για ένα Mac Mini με M1 Pro, ενώ παίζει να το δούμε και με το M1 Max.  

    Τα παραπάνω μοντέλα είναι τα λίγο… «στανταράκια», όμως υπάρχουν και φήμες που όμως δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες και αφορούν και στην παρουσίαση του Apple M2, ένα MacBook Pro 13 ιντσών ή ενδεχομένως ένα Air με M2! Τέλος, ακούγονται και φήμες για ένα monitor 27 ιντσών, το οποίο θα είναι εξαιρετικά οικονομικό, όμως αυτό είναι ένα σενάριο που είναι μάλλον εξαιρετικά μακρινό. Όπως και να ΄χει λίγες ώρες έμειναν, οπότε όλες οι απορίες μας θα λυθούν πολύ σύντομα! Stay Tuned στις 20:00 με όλες τις εξελίξεις!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles