18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H ώρα του realme GT3 πλησιάζει! Στις 28/2 ανακοινώνεται στη Βαρκελώνη! (MWC23)

    “Το πρώτο μεγάλο μπαμ” της Realme για φέτος ήταν η ανακοίνωση του GT Neo 5 με γρήγορη φόρτιση 240 W που έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα και η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα Realme GT3 με τον ίδιο ρυθμό φόρτισης είναι στο δρόμο. Ήδη τα media έχουν λάβει μια πρόσκληση για το επίσημο λανσάρισμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Hall 7 του εκθεσειακού κέντρου της Βαρκελώνης. 

    Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε εάν το Realme GT3 θα είναι ένα Realme GT Neo 5 με νέο όνομα για τις παγκόσμιες αγορές. Επί του παρόντος, η πρόταση της realme με την γρήγορη φόρτιση των 240W πωλείται μόνο στην Κίνα, αλλά έχουμε δει συσκευές GT Neo να βγαίνουν στη διεθνή σκηνή. Παρόλα αυτά, σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα για το ποια μπορεί να είναι τα τελικά specs της συσκευής. Αυτή η μετονομασία του GT Neo ως ναυαρχίδα θα ήταν η πρώτη για την εταιρεία, αν και η Realme έχει εκτεταμένη ιστορία αλλαγής  ονομασιών. Για παράδειγμα, το GT Neo 3T είναι το ίδιο με το Q5 Pro στην Κίνα, ενώ το GT Neo 2T πωλήθηκε επίσης ως GT Neo στην Κίνα και X7 Max 5G παγκοσμίως.

    Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, αλλά από τη στιγμή που θα βρεθούμε στο Mobile World Congress και στο ειδικό event της realme θα σας λύσουμε άμεσα τις όποιες απορίες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles