15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H περιπέτεια συνεχίζεται! Νέο trailer για την 8η σεζόν της σειράς “The Flash”

    Οι fans της σειράς The Flash έχουν πλέον τη δυνατότητα να ρίξουν μια νέα ματιά στα γεγονότα που θα αντιμετωπίσουν προσεχώς η ομάδα του Flash και η Central City στη συνέχεια της 8ης σεζόν.

    Το νέο trailer αποκαλύπτει τον Flash (Grant Gustin) να τρέχει στη Central City με τις χρυσές μπότες που χάρισε σε αυτόν ο Chester P. Runk (Brandon McKnight) και υπόσχεται μια νέα περιπέτεια που δεν έχουμε ξαναδεί.

    Η 8η σεζόν του The Flash έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο Νοέμβριο και τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι θα ακολουθήσει και 9η σεζόν στο CW. Tο νέο επεισόδιο “Death Rises” είναι το 12ο επεισόδιο της 8ης σεζόν, θα προβληθεί στις 27 Απριλίου, ενώ μένουν ακόμη 8 επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, στις 29 Ιουνίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/pygKnwKINx0

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Το μυστικό νησί αποκαλύπτεται στο νέο trailer της σειράς Welcome to Eden

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles