15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η περιπέτεια της HTC με την βιομηχανία πορνό

    Τι σχέση μπορεί να έχουν τα smartphones με την πορνοβιομηχανία; Χμ… Χμ… Κανονικά καμία. Να όμως που η HTC καλείται να βρει μία λύση σε ένα πρόβλημα. Ένα από τα τελευταία smartphones που ανακοίνωσε η HTC για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι το Vivid.

    Ένα superphone που έχει λανσάρει η εταιρία μέσα από το δίκτυο της AT&T. Είναι Android, διπύρηνο και στο παρουσιαστικό του είναι από τις πιο λαμπερές προτάσεις της HTC καθώς πάνω του έχουν χρησιμοποιήσει αρκετό γυαλιστερό πλαστικό.

    Πού είναι το πρόβλημα; Μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες στο χώρο του πορνό, (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται σε επιστολή της η εταιρία) είναι η Vivid Entertainment. H εν λόγω εταιρία, για όσους δεν την γνωρίζουν ασχολείται με “ροζ” ταινίες αποκλειστικά για ενηλίκους. Η Vivid Entertainment λοιπόν, απειλεί την HTC με αγωγή, αν δεν αποσύρει το διακριτικό Vivid, για το νέο της τηλέφωνο, στην Αμερικανική αγορά τουλάχιστον.

    Απορία: πώς ακριβώς ένα smartphone ανταγωνίζεται την τελευταία κινηματογραφική παραγωγή με τίτλο πχ … Jurassic fuck (o τίτλος ανήκει σε άλλη εταιρία αλλά μας άρεσε :) );

    Πηγή: bgr.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles