18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H PrimeTel αποκλειστικός πάροχος του Skype for Business στην Κύπρο

    primetel-microsoft-skype

    Σε διεύρυνση της εμπορικής και τεχνικής συνεργασίας με την Microsoft προχώρησε η PrimeTel, μέσω της οποίας θα μπορεί  πλέον να προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της πλατφόρμας Skype for Business στο ευρύτερο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο της χώρας. Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την PrimeTel, ύστερα από τη σχετική πιστοποίηση Session Initiation Protocol (SIP) Τrunking Service που έλαβε η εταιρεία από την Microsoft. Με τo SIP Trucking Service, που  είναι μια τεχνολογική μέθοδος, που επιτρέπει τη σύνδεση της διαδικτυακής επικοινωνίας με τις αναλογικές γραμμές τηλεφωνίας, παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων με έναν ενιαίο τρόπο. Οι εταιρικοί πελάτες της PrimeTel, θα μπορούν μέσα από την πλατφόρμα του Skype for Business να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν τις κλήσεις του σταθερού τους τηλεφώνου. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν ευκολότερη, άμεση και πιο ασφαλή επικοινωνία, με χαμηλότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ομαλότερη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Skype for Business είναι παγκοσμίως μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας, που επιτρέπει μεταξύ άλλων την ενδοεπικοινωνία, την οργάνωση ηλεκτρονικών συσκέψεων, και τις γρήγορες συνομιλίες (chats).

    Ο κ. Μιχάλης Τσιστράκης Corporate Sales Manager της PrimeTel, δήλωσε «η εν λόγω πιστοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μας με την Microsoft και αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης μας για παροχή αξιόπιστων λύσεων υψηλού επιπέδου που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Αξιοποιούμε έτσι τις δυνατότητες που προσφέρει το προηγμένο, αυτόνομο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης της PrimeTel για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας, ασφάλεια, διαθεσιμότητα και ευκολία διασύνδεσης».

    Ο Ανδρέας Δερμοσονιάδης, Small and Midmarket Solutions and Partners Manager της Microsoft Κύπρου, δήλωσε« είναι μεγάλη μας χαρά που η PrimeTel, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών που αναζητά συνεχώς σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας για τους πελάτες της, γίνεται ο πρώτος πάροχος του Skype for Business στην Κύπρο. Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των πελατών τους, ενώ ταυτόχρονα  γίνονται πιο ανταγωνιστικές».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles