22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η πρώτη φωτο των Mulder και Scully από την επιστροφή του The X-Files!

    To κανάλι FOX αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία των David Duchovny και Gillian Anderson από τα γυρίσματα του The X-Files που θα επιστρέψει με έξι ολοκαίνουργια επεισόδια. Η θέα των FBI Agents Fox Mulder και Dana Scully να κάθονται δίπλα δίπλα προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στο twitter που γέμισε από τα ενθουσιώδη σχόλια των fans.

    xfiles_tweet

    Στη φωτο βλέπουμε τον δημιουργό της σειράς Chris Carter να κοιτάζει μέσα από το μόνιτορ τους δύο διάσημους ηθοποιούς να αναπαριστούν ξανά μετά από καιρό τους λατρεμένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες τους. Το The X-Files που βγήκε στον αέρα τον Σεπτέμβριο του 1993, κράτησε εννέα ολόκληρες σεζόν, ένα διάστημα μέσα στο οποίο επηρέασε όσο λίγα projects το sci-fi (και όχι μόνο) τηλεοπτικό τοπίο. Η επιτυχία της σειράς ήταν τεράστια, κάτι που δεν αποτυπώνεται μόνο στα 16 βραβεία Emmy και τις 5 Χρυσές Σφαίρες που κέρδισε, όσο στον τεράστιο αντίκτυπο που είχε στην γενικότερη τηλεοπτική κουλτούρα.
    Όσο αφορά το revival τώρα πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές που έχουν επιστρέψει για τα καλά, o Mitch Pileggi είναι σίγουρο πως θα επαναλάβει το ρόλο του Walter Skinner, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν θα συμβεί το ίδιο με τον William B. Davis και τον τρομερό σκοτεινό χαρακτήρα που καπνίζει το τσιγάρο του στα σκοτάδια και γνωρίζει τα μεγαλύτερα μυστικά του κόσμου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles