15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση του Google+ είναι γεγονός!

    Με το σλόγκαν “sharing like in real life” που σε ελεύθερη μετάφραση θα ήταν “μοιράζεσαι όπως μοιράζεσαι στη ζωή σου” η Google επέλεξε την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ για να μεταδοθεί για πρώτη φορά η τηλεοπτική διαφήμιση του καινούριου κοινωνικού δικτύου.

    Με αρκετά στοιχεία από το πρώτο video παρουσίασης του G+, ο ανταγωνιστής του Facebook τονίζει περισσότερο το γεγονός της ελευθερίας που έχουμε οι χρήστες του G+ να μοιραζόμαστε αυτά που θέλουμε με τους ανθρώπους που θέλουμε και όχι τους πάντες.

    Αυτό είναι άλλωστε και το συγκριτικό πλεονέκτημα του G+ έναντι του facebook. To γεγονός ότι εμείς οι ίδιοι οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου επιλέγουμε τι είναι ορατό και σε ποιους ανθρώπους. Μέσα στο διαφημιστικό σποτ αναφέρεται και η ανάγκη να έχουμε κανόνες στη ζωή μας, άρα και στην προβολή των προσωπικών μας στιγμών στα κοινωνικά δίκτυα.

    Αν ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που επέλεξαν συνειδητά το G+ ως το κοινωνικό τους δίκτυο, ειδικά μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο χρονολόγιο και την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο στο facebook, αισθανόμαστε πιο άνετα, είναι ακριβώς για τον λόγο ότι στο G+ έχουμε ακόμα εμείς την επιλογή και αυτή η επιλογή αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.

    Μην ξεχάσετε να δείτε τη σελίδα digitallife.gr+… άλλωστε, είμαστε το πρώτο ελληνικό site στο G+ !

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles