20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Qualcomm συνεχίζει την προώθηση του HTC 10 (και του Snapdragon SoC της φυσικά)

    Μετά τα αρκετά teasers της HTC για την επερχόμενη ναυαρχίδα της (το HTC 10 βρε), ήρθε η σειρά της Qualcomm (της οποίας τον επεξεργαστή θα φοράει η ναυαρχίδα της HTC) να προωθήσει το… δημιούργημά της. Έτσι λίγο πριν την ερχόμενη εβδομάδα (όταν και περιμένουμε το event παρουσίασης του HTC 10) η Qualcomm τουίταρε την ακόλουθη εικόνα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν το μεταλλικό (και unibody) HTC 10 να φοράει το Snapdragon 820 SoC της εταιρίας (δεν πιστεύουμε οτι η Qualcomm θα κατασκεύαζε SoC ειδικά για την HTC άλλωστε, άλλο από αυτά των ανταγωνιστών της).

    htc-power-of-10

    Έτσι περιμένουμε το HTC 10 να «φοράει» τον ίδιο επεξεργαστή με τα Samsung Galaxy S7 και LG G5, να διαθέτει μεταλλικό σχεδιασμό (με χρήση premium υλικών κατασκευής), να διαθέτει μια Quad HD οθόνη 5.2 ιντσών, κύρια κάμερα ανάλυσης 12MPixels με dual-LED φλας και laser autofocus, ηχεία με BoomSound τεχνολογία και Android 6.0 φυσικά στα ενδότερα.

    Θα καταφέρει όμως το HTC 10 να βοηθήσει την HTC να αποφύγει – για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια- τα αρνητικά πρόσημα στα οικονομικά της αποτελέσματα; Αυτό θα το δούμε μετά την παρουσίαση της συσκευής που αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles