13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H realme… σαρώνει! 30.000 realme GT έγιναν καπνός στο πρώτο flash sale!

    Οι μετοχές της realme στο χρηματιστήριο της κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται σε διαρκή ανοδική πορεία, καθώς η κινεζική εταιρεία έχει καταφέρει να βρει την χρυσή τομή, η οποία συνδυάζει υψηλό performance σε ασυναγώνιστες τιμές. Προωθώντας άλλωστε  μια καθαρά «budget-friendly» φιλοσοφία στις συσκευές της, είναι εμφανές ότι η realme έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό.

    Αυτό αποτυπώνεται και στον τρόπο που οι καταναλωτές ανταποκρίνονται στα νέα της προϊόντα, καθώς το «φρέσκο» realme 5G GT που αποτελεί τη νέα της ναυαρχίδα και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στην Κίνα πούλησε σαν τρελό! Στο πρώτο flash sale που έτρεξε η κινεζική εταιρεία στο Weibo, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα περισσότερα από 30.000 units της νέας ναυαρχίδας πραγματικά εξαφανίστηκαν! To realme GT πρόκειται για μια ναυαρχίδα που είναι βέβαιο ότι θα αρέσει στους λάτρεις του performance, καθώς διαθέτει Snapdragon 888 στα ενδότερα, 8 ή 12GB RAM, display στις 6.43 ίντσες Super AMOLED και σε τιμή στην Κίνα κοντά στα 500 ευρώ. Όπως όλα δείχνουν το «άστρο» της realme δείχνει να λάμπει και αυτή τη στιγμή έχει το momentum με το μέρος της!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles