15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Reebok θα λανσάρει τα φουτουριστικά «μποτάκια» της… Ripley, από το Alien!

    Δε νομίζω οτι υπάρχει φαν του Aliens (της cult ταινίας του 1986 που έκανε γνωστή την Sigourney Weaver στο ρόλο της Elen Ripley) που να μην λάτρεψε το ντύσιμο της εποχής και κυρίως τα φουτουριστικά «μποτάκια» της Reebock που σχεδιάστηκαν για το ρόλο της λοχία Ripley!

    evs08rzeb5ehpcgtrucf

    Η Reebok φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεχάσει την τεράστια επιτυχία – τόσο της ταινίας όσο και των… υποδημάτων- έτσι σχεδιάζει να τα διαθέσει ξανά στις 26 Απριλίου σε διάφορες μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στις ΗΠΑ, στα πλαίσια των εορτασμών της Alien Day, της ημέρας που επέλεξε η  Twentieth Century Fox για να γιορτάσει το πολύ επιτυχημένο franchise ταινιών sci-fi που λατρέψαμε.

    Alien-Stomper-10

    Η Reebok λοιπόν θα τιμήσει και αυτή με τη σειρά της την συγκεκριμένη ημέρα εορτασμών με το επίσημο λανσάρισμα των Reebok Stompers, των ειδικών sneakers που φορούσε η Ripley όταν διέλυε τα Alien ένα προς ένα! Δυστυχώς η εταιρία δεν μας ενημέρωσε για την τιμολόγισή τους, ούτε και για το αν θα τα δούμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σίγουρα όμως είναι κάτι που οι λάτρεις του είδους δεν θα πρέπει να χάσουν από τη συλλογή τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles