18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Samsung αποκαλύπτει το Galaxy Wide!

    Η Samsung πρόσφατα πρόσθεσε ένα ακόμη smartphone στην πλούσια οικογένεια των Galaxy, το οποίο είναι εμφανές ότι θα απευθύνεται στους καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν ένα πρωταθλητή στην κατηγορία του “value for money”. To Galaxy Wide είναι μία συσκευή που στο εσωτερικό της βρίσκεται ένα Snapdragon 410 SoC (τετραπύρηνη CPU χρονισμένη στα 1.2GHz), ενώ παράλληλα έρχεται με HD display 5.5 ιντσών.

    Galaxy-Wide

    Όπως έγινε γνωστό το Galaxy Wide (που θεωρείται ο συνεχιστής του Galaxy On7) έρχεται με 2GB μνήμης RAM, 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και η μπαταρία του διαθέτει χωρητικότητα στα 3.000mAh. Σε ότι έχει να κάνει με τα camera features του, το vfm smartphone της κορεατικής εταιρείας διαθέτει κύρια κάμερα στα 13MP και μπροστινή κάμερα στα 5MP. Επιπλέον, θα «φοράει» Android 6.0 Marshmallow και θα υποστηρίζει τεχνολογία digital multimedia broadcasting. Το νέο μέλος της οικογένειας Galaxy θα στοιχίζει κοντά στα 275 δολάρια και αρχικά θα εμφανιστεί στην αγορά της Κορέας (χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό εάν τελικά θα το δούμε και από Ευρώπη μεριά).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles