21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Samsung έχει προβλήματα με τον σαρωτή ίριδας του Galaxy S8 και πιθανώς θα προσθέσει και αναγνώριση προσώπου

    Το Samsung Galaxy S8 θα αποτελέσει την κυκλοφορία που θα μας απασχολήσει στα τέλη του μήνα και μία από τις δυνατότητες που, εδώ και καιρό, διαβάζουμε ότι έχει είναι σκάνερ ίριδας. Νέες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι επειδή η Samsung έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με το iris scanner, επέλεξε να ενσωματώσει στη νέα της ναυαρχίδα και αναγνώριση προσώπου.

    s8-iris-1

    Τα νέα έρχονται από ένα στέλεχος της κορεατικής εταιρείας που δεν κατονομάζεται ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στο Korea Economic Daily. Ο ίδιος σημειώνει ότι ενώ η σάρωση ίριδας δεν ικανοποίησε όσον αφορά την αξιοπιστία, η εφαρμογή σάρωσης προσώπου μπορεί να ενεργοποιηθεί σε 0,01 δευτερόλεπτα. Δε γνωρίζουμε ακόμη αν το iris scanner θα αφαιρεθεί εντελώς από τη συσκευή ή αν θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λειτουργίες.

    Facial scanning λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί και η Apple στο iPhone 8, έτσι φαίνεται ότι οι δύο εταιρείες για ακόμη μία φορά ετοιμάζουν “μάχη” χαρακτηριστικών όσον αφορά τις ναυαρχίδες τους.

    Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι το Android έχει ήδη εγκατεστημένη επιλογή face unlocking ως μέρος της λειτουργίας Smart Lock. Ίσως η Samsung απλά επιλέξει να ενεργοποιήσει τη λειτουργία η οποία δεν ήταν παρούσα σε Galaxy S7 και S7 Edge, κάτι που δεν είναι δύσκολο καθώς δεν είναι θέμα hardware, αλλά χρησιμοποιεί απλά την μπροστινή κάμερα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles