21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung παρουσιάζει τη δική της All-in-One πρόταση, η οποία συνδυάζει PC με… soundbar!

    Τα All-in-One desktop PCs αυτή τη στιγμή αποτελούν από τα πιο “hot” προϊόντα στον κόσμο των computers. Η Samsung λοιπόν βλέποντας τον ανταγωνισμό να εστιάζει διαρκώς στη συγκεκριμένη κατηγορία «ειδικών» προϊόντων αποφάσισε να παίξει και εκείνη με τη σειρά της στην συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζοντας ένα δυναμικό All-in-One PC, το οποίο συνδυάζει τη δυναμική ενός desktop συστήματος με τις ηχητικές δυνατότητες μίας… soundbar!

    gsmarena_001

    Ήδη με την πρώτη ματιά δε γίνεται να μην εστιάσετε το βλέμμα σας στην ιδιαιτερότητα της εξωτερικής εμφάνισης του, καθώς η ενσωματωμένη βάση του δεν αποτελεί παρά μία soundbar, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε παράγει υψηλής ποιότητας ήχο. Αναμφίβολα, το design της Αll-in-Οne πρότασης ξεχωρίζει, όμως και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη (και με το παραπάνω). Συγκεκριμένα, η ιδιαίτερη αυτή πρόταση της κορεατικής εταιρείας έρχεται με 24αρι touchscreen display στα 1080p, CPU: Intel Core i5-7400T χρονισμένου στα 2,4GHz, με επιλογή ανάμεσα στα 8 ή στα 16GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο χωρητικότητας στο 1ΤΒ. Ένα από τα ατού της συγκεκριμένης All-in-One πρότασης είναι ότι η soundbar – βάση μπορεί να αναπαραγάγει μουσικά αρχεία μέσω της χρήσης Bluetooth, χωρίς το PC να βρίσκεται σε λειτουργία! Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης της συσκευής.      

    https://youtu.be/xEVtVHhb55o

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles