11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Seagate ανακοίνωσε portable hard-drive με χωρητικότητα στα 5TB!

    Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ αυξάνεται η ανάγκη μας για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Οι εποχές άλλωστε που με κάποιο CD / DVD έκανες δουλειά και μπορούσες να αποθηκεύσεις σε αυτό εκατοντάδες αρχεία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί (ένα game για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεται ακόμη και… 50GB αποθηκευτικού χώρου). Η Seagate, που ως γνωστόν συγκαταλέγεται στις «παραδοσιακές δυνάμεις» στον χώρο του storage ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο portable hard drive, το οποίο σύμφωνα με τη γνωστή εταιρεία πρόκειται για τον μεγαλύτερο σκληρό δίσκο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

    seagate-5tb

    H πρόταση της Seagate ονομάζεται Backup Plus 5TB, με έναν κλασικό BarraCuda drive με χωρητικότητα στα 5TB να υπόσχεται άπειρο portable storage. Ο εν λόγω φορητός δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε PC όσο και σε Mac, ενώ συνδέεται μέσω θύρας USB 3.0. Επίσης, ο συγκεκριμένος εξωτερικός δίσκος διαθέτει επικάλυψη από αλουμίνιο, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η Seagate γνωστοποίησε ότι η σειρά Backup Plus θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στο μήνα που διανύουμε και ότι θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα με τιμή που θα προσεγγίζει περίπου τα 200 ευρώ. Εάν ανήκετε σε εκείνους που αναζητούν ένα καλό φορητό σκληρό δίσκο, σίγουρα η λύση της Seagate φαντάζει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles