21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Season 4 του Vikings επιστρέφει στις 30 Νοεμβρίου

    Οι θεοί άκουσαν τις εκκλήσεις μας και η πολύ επιτυχημένη σειρά του History επιστρέφει με τεράστια όρεξη για εκδίκηση και θάνατο. H mid season πρεμιέρα του επικού saga, Vikings, θα γίνει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με τον Travis Fimmel, ο περίφημος Ragnar Lothbrok, να είναι έτοιμος να οδηγήσει ξανά το story σε ακόμα πιο εντυπωσιακές περιπέτειες.

    vikingheader

    Μετά από την ταπεινωτική του ήττα από τον αδελφό του Rollo (Clive Standen) σε μία μάχη που θα περάσει καιρός για να ξεχαστεί, ο Ragnar εξαφανίστηκε από προσώπου γης, με τη σειρά να κάνει ένα μεγάλο χρονικό άλμα, περνώντας σε μία καινούργια φάση της ζωής των χαρακτήρων της σειράς.
    Ο δημιουργός της Michael Hirst δηλώνει πως η συνέχεια της σεζόν θα είναι καλύτερη από οτιδήποτε άλλο έχει κάνει η σειρά, η οποία πλέον έχει περάσει σε άλλα επίπεδα όσο αφορά το ιστορικό δράμα. Μάλιστα πλέον τα κείμενα ακολουθούν ιστορίες εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα όπως είναι η κάθοδος του Bjorn Ironside στη Μεσόγειο ή η ανάδειξη του Ivar the Boneless ως ο πλέον ατρόμητος πολεμιστής όλων των εποχών.
    Το Vikings παραμένει μέσα στο top ten της τηλεθέασης όσο αφορά την καλωδιακή τηλεόραση έχοντας συνολικά 4.3 εκατομμύρια τηλεθεατές την περασμένη άνοιξη και το πρώτο μέρος της season 4. H season 5 γυρίζεται ήδη στην Ιρλανδία, εκεί όπου θα έχουμε την άφιξη του Jonathan Rhys Myers στο καστ, που θα συναντήσει τον παλιό καλό του φίλο, Hirst, που μην ξεχνάμε ήταν δημιουργός του The Tudors.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles