23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H season 7 του Game of Thrones θα καθυστερήσει!

    Σίγουρα κανείς δεν ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά οι showrunners του Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss αποκάλυψαν πως η έβδομη σεζόν του Game of Thrones θα πάει πιο πίσω. Κάθε κύκλος της διάσημης σειράς κυκλοφορούσε παραδοσιακά κάθε Απρίλιο, ωστόσο όπως είπαν ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει λίγο παραπάνω για την εμφάνιση του έβδομου.

    game-of-thrones-season-6

     “Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία για την πρεμιέρα, αλλά αυτή τη χρονιά θα γίνει λίγο αργότερα” αποκάλυψε το δίδυμο στο UFC Unfiltered podcast. Και ο λόγος είναι απλός και σοβαρός μαζί! Το τέλος της προηγούμενης σεζόν συνέπεσε σεναριακά με την άφιξη του χειμώνα, με το περίφημο “Winter is here” δηλαδή να γίνεται “πραγματικότητα”, κάτι που σημαίνει πως τα γυρίσματα πρέπει να γίνουν σε χειμωνιάτικα ντεκόρ και όχι με ντάλα ήλιο.
    “Πήγαμε τα γυρίσματα όλα πιο πίσω, έτσι ώστε να πετύχουμε κρύο και “γκρίζο” καιρό ακόμα και στις πιο ηλιόλουστες περιοχές που στήνουμε τις κάμερες” είπε το δίδυμο και σίγουρα έχει λογική αυτό που κάνουν. Υπομονή λοιπόν αφού αυτή τη φορά οι κακές καιρικές συνθήκες είναι πιο απαραίτητες από ποτέ για την ατμόσφαιρα του Game of Thrones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles