20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    H “Selene” επιστρέφει με το Underworld: Blood Wars!

    Δύσκολα χορταίνει κανείς την Kate Beckinsale και η Sony Pictures γνωρίζει καλά τη μεγάλη αδυναμία που της έχουν κάμποσα εκατομμύρια ανά τον κόσμο και την εκμεταλλεύεται δεόντως. Το Underworld No.5 ξεκίνησε λοιπόν να μετρά και επίσημα αντίστροφα μέχρι την προβολή αφού το πρώτο trailer καλοσωρίζει πίσω την Selene και το αξεπέραστο leather συνολάκι της. To Underworld: Blood Wars αναμένεται να προσθέσει μπόλικα ακόμα μηδενικά στο franchise που ήδη μετράει συνολικά πάνω από 450 εκατομμύρια παγκοσμίως, συν πολλά καινούργια μέλη στο fan club της Beckinsale.

    screen-shot-2016-09-07-at-7-15-09-pm

    To φιλμ σκηνοθετεί αυτή τη φορά η Anna Foerster και το trailer παρουσιάζει τον γνώριμο θεοσκότεινο κόσμο του Underworld όπου οι Lycans και οι Vampires είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να συναντήσεις το βράδι όταν επιστρέφεις σπίτι, ωστόσο στη μεγάλη οθόνη δείχνουν τρομερά εντυπωσιακοί ακόμα και μετά από τέσσερις ολόκληρες ταινίες και ειδικά το πιο πρόσφατο Underworld: Awakening του 2012 που story δεν είχε, είχε όμως μπόλικο “gore” θέαμα.
    Τον Γενάρη του 2017 θα καταφθάσει το Blood Wars, εκεί όπου θα δούμε την Selene να μπαίνει ανάμεσα σε Lycans και Vampires για να σταματήσει την αιματοχυσία (sic). Ό,τι και να κάνει, όποιου το μέρος και να πάρει, εμείς θα είμαστε μαζί της, να το ξέρει…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles