22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Σεβίλλη με την Real Betis λύνουν τις ποδοσφαιρικές «διαφορές» τους στο FIFA 20, λόγω Κορονοϊού!

    Η ραγδαία εξάπλωση του Κορονοϊού έχει μεταβάλλει σε τρομακτικό βαθμό την καθημερινότητα μας, επηρεάζοντας με καταλυτικό τρόπο όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Ένας εκ των τομέων που πλέον έχει χτυπηθεί είναι ως γνωστόν και ο αθλητισμός, καθώς τα πρωταθλήματα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα έχουν σταματήσει, ενώ και μεγάλες διοργανώσεις, όπως για παράδειγμα το Euro 2020 έχουν ακυρωθεί ή μετατεθεί. Παρόλα αυτά, πολλοί σύλλογοι είτε στο μπάσκετ, είτε στο ποδόσφαιρο έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους για να διεξάγουν τα παιχνίδια τους… και αυτός δεν είναι άλλος από το NBA 2K και το FIFA 20!

    Πρόσφατα, οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Ισπανίας, Σεβίλλη και Real Betis, αφού δεν μπόρεσαν να δώσουν το μεταξύ τους «παραδοσιακό» derby (λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος) πήραν την απόφαση να λύσουν τις διαφορές τους στο… FIFA 20! Κάθε ομάδα επέλεξε ένα ποδοσφαιριστή που θα την εκπροσωπούσε (η Σεβίλλη προτίμησε τον αμυντικό Sergio Reguilon, ενώ η Betis τον Borja Iglesias) και οι δύο γητευτές της μπάλας ρίχτηκαν σε μία μάχη μέχρις εσχάτων στο FIFA 20. Το μεταξύ τους derby μεταδόθηκε από το Twitch, ενώ το παρακολούθησαν περισσότεροι από 60.000 fans! Για την ιστορία η Betis ήταν εκείνη που ανακηρύχτηκε νικήτρια με score 6-5, με το νικητήριο goal μάλιστα να το πετυχαίνει το virtual alter ego του Borja Iglesias!  Αν μη τι άλλο είναι και αυτός ένας έξυπνος τρόπος για να ξεχνιούνται από τη δυσκολία των καιρών τόσο οι παίκτες, όσο και οι φίλαθλοι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles