19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η sexy σκηνή της Alice Eve που αναστάτωσε το Star Trek Into Darkness

    Η μεγαλύτερη “αποκάλυψη” του Star Trek Into Darkness δεν έχει να κάνει ούτε με το concept της ιστορίας, ούτε με την σκηνοθεσία του J.J. Abrams, ούτε με τον “κακό” Benedict Cumberbatch. Αυτό που συζητιέται είναι η σκηνή όπου η εντυπωσιακή Alice Eve εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα της προκαλώντας ένα μικρό πανικό με την άψογη σιλουέτα της. Γιατί, άθελά της βέβαια, χάρισε ένα μικρό πονοκέφαλο στην παραγωγή…

    alice eve

    To περίεργο/απίστευτο/υπερβολικό είναι πως από εκείνη τη στιγμή ορισμένοι ξεκίνησαν μία «σιωπηλή» διαμαρτυρία, σχετικά με το αν ήταν αναγκαία αυτή η σκηνή στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο σεναριογράφος Damon Lindelof, προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα γιατί ενώ δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, η επισκέπτρια στο Enterprise, Eve μένει με τα εσώρουχα, με τον Chris “James T.Kirk” Pine, να παίρνει μάτι. Ψέλλισε διάφορα παραδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς το «λάθος», δίνοντας προφανώς μία μικρή ικανοποίηση στους αδιόρθωτους nerdy Trekkies. Όπως και να ‘χει το θέμα πάντως, εμείς βρήκαμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επικεντρωθούμε περισσότερο σ’ αυτό το τρομερό βρετανικό κορμί.

     

    * Γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1982. Και οι δύο γονείς της, Trevor Eve και Sharon Maughan είναι γνωστοί και αξιόλογοι ηθοποιοί. Όπως λέει η ίδια, το γονίδιο της ηθοποιού έχει περάσει σ’ εκείνη μέσω των γονιών της. Είναι θέμα της φύσης, όχι ανατροφής.

    * Οι γονείς της δεν της αρνήθηκαν ποτέ να δοκιμάσει στην ηθοποιία, αλλά ήθελαν πρώτα να δώσει βάση στη μόρφωσή της. Και έτσι ενώ σπούδαζε λογοτεχνία στην Οξφόρδη, πέρασε και μία βόλτα από το Fringe Festival του Εδιμβούργου, όπου και βρήκε ατζέντη.

    * Oι πρώτες δουλειές ήταν μικροί ρόλοι στην βιογραφία του BBC, Hawking (2004), Stage Beauty (2004) και Agatha Christie. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο θεατρικό Rock n’ Roll και στην indie κωμωδία Starter for 10.

    Alice Eve 04

    * Παραδέχεται πως της αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα. Νύχια, κουτσομπολίστικα περιοδικά, reality show και pop κουλτούρα.

    * Στο Big Nothing (2006) έπαιξε με τον David Schwimmer (Friends) και τον επίσης Βρετανό Simon Pegg. Τα επόμενα χρόνια ήταν ανησυχητικά ήσυχα, με τον “σκοτεινό” ρόλο στο Crossing Over (2009) να ξεχωρίζει. Η ομορφιά της ωστόσο δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη. Έτσι στα She’s Out of My League (2010) και Sex and the City 2 (2010), άφησε τα κάλλη της να μιλήσουν από μόνα τους.

    * Μετά το rom com Τhe Decoy Bride και το μέτριο The Raven, ήρθε ο ρόλος στο Men In Black III όπου ξαναμίλησε το… θανατηφόρο κορμί.

    * To δεξί της μάτι είναι πράσινο και το αριστερό μπλε!

    * Όπως δήλωσε σε συνέντευξη για το Star Trek Into Darkness, δεν έχει πειστεί πως η NASA έχει υπάρξει ειλικρινής όσο αφορά την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

    Alice-Eve-1

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles