20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Sony επιβεβαιώνει ότι έχει στα σκαριά ένα νέο PlayStation VR headset για το PS5!

    Αν και οι απόψεις διίστανται για το κατά πόσο η εικονική πραγματικότητα (VR) μπορεί να προσφέρει αξιόλογες εμπειρίες στον χώρο του gaming, ωστόσο η Sony (εφόσον επαληθευτούν οι συγκεκριμένες φήμες) δείχνει να «πιστεύει» ακόμα στη συγκεκριμένη τεχνολογία. Έτσι λοιπόν, πρόσφατα ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη «στα συρτάρια» τον διάδοχο του PlayStation VR!

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Sony, το focus στο νέο VR headset θα είναι η βελτιστοποίηση της οπτικής ποιότητας, αλλά και του συνολικού performance (όπου εκεί αναμένουμε να συμβούν τεράστια «άλματα»). Συγκεκριμένα, η Sony υπόσχεται ότι ο «διάδοχος» του VR headset της θα προσφέρει υψηλότερες αναλύσεις, καλύτερο Field of View και ανώτερο tracking της κίνησης του χρήστη. Παράλληλα, το δεύτερο PSVR θα συνεργάζεται με ένα VR controller, το οποίο θα περιλαμβάνει στοιχεία από το DualSense και θα προσφέρει ακόμη καλύτερη εργονομία. Δυστυχώς, εάν δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά με τα καλώδια, το νέο PSVR headset θα είναι wired, ωστόσο θα συνδέεται με το PS5 με ένα μόνο καλώδιο και έτσι θα είναι πιο «μαζεμένο» (εντάξει ας μην κρυβόμαστε όλοι θα επιθυμούσαμε να είναι wireless).

    Φυσικά, παρόλο που η Sony επιβεβαίωσε την ύπαρξη του μην περιμένετε να δείτε δείγμα του νέου PSVR headset εντός του 2021, καθώς απομένει αρκετή δουλειά για να γίνει ακόμη, έτσι ώστε να φτάσει στο τελικό στάδιο παραγωγής. Τα παραπάνω απλώς λειτουργούν ως μία “δήλωση” της Sony ότι θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την gaming VR τεχνολογία στο μέλλον. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles