16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Sony παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή, NEX-F3: Θα σου αρέσει να την πιάνεις

    Δεν συμβαίνει συχνά να βλέπουμε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με ωραίο και έξυπνο design, σε συνδυασμό με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Sony όμως έρχεται άλλη μία φορά να μας διαψεύσει καθώς, μόλις παρουσίασε την NEX-F3. Στην τιμή των περίπου 600 δολαρίων (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) έναν αισθητήρα APS-C στα 16.1 megapixel και ένα πολύ κομψό πτυσσόμενο flash που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στην NEX-7 που ήταν αρκετά πιο… ακριβή.

    Τα βασικά χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από μία LCD οθόνη με αναδίπλωση 180 μοιρών, καταγραφή βίντεο στα 1080p και τα 24 καρέ και αρκετές  εσωτερικές αναβαθμίσεις.

    Εμείς δεν την έχουμε πιάσει στα χέρια μας ακόμα. Την είχαν στην διάθεσή τους, όμως, στο The Verge και φαίνονται ενθουσιασμένοι. Όχι μόνο γιατί ο σχεδιασμός της είναι καλός στο… χέρι. Αλλά και γιατί είναι μία καθ’ όλα αξιοπρεπέστατη ψηφιακή λύση για τις φωτογραφικές σας στιγμές. Ειδικά εφόσον μπορείτε να προσθέσετε διάφορους φακούς, αλλά και να παίξετε με τις φωτογραφίες σας, κόβoντάς τις και συμπληρώνοντας αυτόματα τα «χαμένα» pixels.

    To χαρακτηριστικό δε της οθόνης που στρέφεται προς τα πάνω μέχρι και 180 μοίρες, σας επιτρέπει επιτέλους να βγάζετε αξιοπρεπή πορτρέτα του εαυτού σας βλέποντας την προεπισκόπηση στην οθόνη. Μπορεί να φαίνεται αρχικά σαν να φωτογραφίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, αλλά αν αποθηκεύσετε τη φωτογραφία, θα δείτε πως τα γράμματα στην μπλούζα σας θα είναι στη σωστή τους θέση, σαν να σας φωτογράφησε κάποιος άλλος.

    Κι ας μην ξεχνάμε… είναι Sony.

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles