21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony Pictures ετοιμάζει το remake του Jumanji

    H Sony Pictures ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το remake του Jumanji, το γνωστό φιλμ του 1995 που έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητα κυριακάτικα μεσημέρια σε επαναλήψεις και το οποίο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των fans του Robin Williams.

    WPTV-Jumanji-game-screenshot_1439043036103_22466498_ver1.0_640_480

    Το φιλμ έχει προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα του 2016 με τον Scott Rosenberg (High Fidelity, Con Air) να ξαναγράφει το σενάριο με τον Jeff Pinkner, executive producer του Bad Robot, να λειτουργεί ως σύμβουλος.
    Το φιλμ των ’90s είχε για σκηνοθέτη τον Joe Johnston και είχε βασιστεί σε μία προσαρμογή του παιδικού βιβλίου του Chris Van Allsburg που η ιστορία του έκανε λόγο για ένα μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι που θα έκανε άνω κάτω ένα ήσυχο αμερικάνικο προάστιο με φυτά και ζώα της ζούγκλας να κάνουν μία ασυνήθιστη εισβολή. Εκτός από τον Williams στο φιλμ είχε κάνει μία από τις πρώτες εμφανίσεις της στην μεγάλη οθόνη και η Kirsten Dunst.
    Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως στο άκουσμα του remake υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις από το κοινό που τονίζει πως μόλις ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά τον θάνατο του Williams είναι το λιγότερο άκομψο να ετοιμάζει κανείς remake ενός πασίγνωστου φιλμ του διάσημου κωμικού. Κοινώς καμιά φορά το Hollywood μπροστά στο “cash in” δεν υπολογίζει τίποτα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles