19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    H Stripe ήρθε επίσημα στην Ελλάδα!

    Η παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών Stripe, μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο, ήρθε επίσημα στην Ελλάδα. Δίνει τη δυνατότητα στις ψηφιακές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν, να αναπτυχθούν, να επεκτείνουν τις εργασίες τους σε παγκόσμια κλίμακα και να δέχονται χρηματικές συναλλαγές από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

    Η Stripe διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για εκατομμύρια επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου νεοσύστατων startup και μεγάλων επιχειρηματικών κολοσσών όπως η Google, η Amazon, η Uber και το Shoppify. Ήδη εταιρείες όπως η Eventora καθώς και φορείς όπως η Greenpeace χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Stripe στην Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε πελάτες ανά τον κόσμο.

    stripe

    Μέσα σε λίγα μόνο «click», μια ελληνική επιχείρηση μπορεί να εξάγει στον κόσμο, μέσω του δικτύου της Stripe.

    Ξεκινώντας από σήμερα, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται πληρωμές σε περισσότερα από 130 συναλλάγματα, σε μόλις δέκα λεπτά. Για πρώτη φορά, οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών και ταμείων της Stripe. Έκτος από την αποδοχή πληρωμών, οι εταιρείες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Stripe προκειμένου να διευθετήσουν λογιστικά θέματα, λογαριασμούς, πληρωμές σε τρίτους καθώς και πληρωμές μέσω κινητού – όλα από έναν κεντρικό πίνακα. Οι χρήστες Stripe μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση και σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Apple Pay και το Google Pay.

    Η Stripe βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις να καταπολεμήσουν τις απάτες στο διαδίκτυο.

    Εκτός από τις προκλήσεις που υπάρχουν στη διαχείριση πολλαπλών συναλλαγμάτων, η ηλεκτρονική απάτη είναι ένα σύνηθες εμπόδιο για τις επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους για πωλήσεις ανά τον κόσμο. Η Stripe χρησιμοποιεί έναν ιδιαίτερο μηχανισμό που παρέχει ασυναγώνιστη προστασία σε θέματα ηλεκτρονικής απάτης και ψεύτικων συναλλαγών, τόσο στις ελληνικές επιχειρήσεις όσο και στους πελάτες τους.

    Η Stripe επιταχύνει νέα μοντέλα ηλεκτρονικών επιχειρήσεων και καθοδηγεί τις παραδοσιακές επιχειρήσεις να εξελιχθούν γρήγορα.

    Καθώς οι περισσότερες δραστηριότητες διενεργούνται ψηφιακά, ένα μεγάλο κύμα νέων ψηφιακών επιχειρήσεων αναδύεται και περιλαμβάνει συλλογικές χρηματοδοτήσεις, νέες αγορές και συνδρομητικές υπηρεσίες. Η Stripe είναι σε θέση, να εξοπλίσει τους προγραμματιστές και επιχειρηματίες στην Ελλάδα με όλα τα εργαλεία που χρειάζονται προκειμένου να συμμετέχουν ως μέλη στη νέα ομάδα των διαδικτυακών «γιγάντων».

    H τιμολόγηση της Stripe δεν περιλαμβάνει επιπρόσθετα έξοδα εγκατάστασης ή κρυφές χρεώσεις. Ξεκινάει στο 1,4% + 0,25 € για κάθε χρέωση κάρτας στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles