15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H ταινία Borderlands βρήκε τον σκηνοθέτη της!

    Το ξεχωριστό και θεοπάλαβο σύμπαν του Borderlands θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μια (ή και περισσότερες) ταινίες, καθώς ο κόσμος του έχει τα πάντα… Sci-fi setting, Post-Apocalyptic Vibes, μεγάλα όπλα και πρωταγωνιστές που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται έγκλειστοι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε λοιπόν, ήταν λογικό και αναμενόμενο ο τίτλος της Gearbox να συγκεντρώσει τα βλέμματα των παραγωγών του Hollywood πάνω του και κυρίως της Lionsgate που εξασφάλισε τα δικαιώματα του!

    Αν και ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τίποτα αναφορικά με το σενάριο ή με το cast, ωστόσο πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Eli Roth! O Roth ανήκει στη «σχολή» του Tarantino (τον είχαμε γνωρίσει από το ρόλο του Ντόνι Ντόνοβιτζ ή «Εβραίος Αρκούδος στους Άδοξους Μπάσταρδους), ενώ σκηνοθετικά έχει συνδεθεί με τα Hostel 1 και 2 και Death Wish! Υποψιαζόμαστε λοιπόν ότι με βάση το background του θα έχουμε μια ταινία με μπόλικη τρέλα και έντονη βία! Ο Roth σε δήλωση του ανέφερε ότι είναι περιχαρής για το γεγονός ότι θα σκηνοθετήσει το Borderlands προσφέροντας ενέργεια και τις ιδέες του και ελπίζει ότι αυτό που θα δημιουργήσει θα ικανοποιήσει τα εκατομμύρια των fans. Για να δούμε τι θα δούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles