16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η τέχνη του να προσφέρεις δωρεάν “Πλοήγηση στον Κόσμο”…

    Δεν είναι καινούργιο και πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Πλοήγηση στον Κόσμο» έχει τεθεί σε λειτουργία από τον Νοέμβριο του 2010.

    Αλλά αυτή είναι μια από τις πρωτοβουλίες που δεν τις αναφέρεις γιατί το ορίζει το έμμεσο PR, αλλά γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να το κάνεις από μόνος σου.

    Η Cosmote ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν «Πλοήγηση στον Κόσμο»  από τη νησιωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Λέσβο, για να περάσει στη συνέχεια από τα νησιά Λήμνο, Ικαρία, Σάμο, Φούρνους, Ανάφη, Κύθνο, Κίμωλο, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Σίκινο, Φολέγανδρο, Τζιά και Κρήτη, έχοντας εγκαταστήσει ασύρματο Internet σε περισσότερα από 50 σχολεία.

    Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο Internet σε κάθε απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας. Τελευταίοι προορισμοί ήταν η Κάρπαθος και η Κάσος. Επτά σχολεία και περίπου 350 μαθητές απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας τον αριθμό των μαθητών που μέσω του προγράμματος περνούν στην ψηφιακή εποχή στους 2000.

    Καλό είναι να γνωρίζεις επίσης ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας για κάλυψη πραγματικών αναγκών στους πολίτες της Ελλάδας, η Cosmote στήριξε και την ανακατασκευή της αίθουσας του σηπτικού χειρουργείου και των δύο θαλάμων νοσηλείας του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, ενώ χρηματοδότησε και την κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ στην τοπική κοινότητα Απερίου Καρπάθου.

    Επόμενοι σταθμοί για το 2011 θα είναι για δεύτερη φορά η Λέσβος και η Κρήτη, ενώ η χρονιά θα κλείσει με τη Νάξο και την Ευρυτανία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles