11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Universal θέλει τον Dwayne Johnson για το remake του The Wolfman

    Εάν δει κανείς το πρόγραμμα του Dwayne “The Rock” Johnson μέχρι το 2020 μπορεί και να τρομάξει. Ο τύπος είναι παντού, σε κάθε χρονοδιάγραμμα του Hollywood και πλέον αναρωτιόμαστε αν κοιμάται καθόλου ή απλώς ρίχνει κανένα βλέφαρο επάνω στον πάγκο του γυμναστηρίου. Ένα λοιπόν ακόμα project που συνδέθηκε το όνομά του είναι το remake του The Wolfman.

    Screen Shot 2016-06-23 at 4.35.27 PM

    Σύμφωνα με το Deadline η Universal βλέπει στο πρόσωπο του The Rock τον ιδανικό πρωταγωνιστή που μπορεί να λανσάρει έναν ολοκαίνουργιο Wolfman στo νεότερο κινηματογραφικό κοινό. Εκείνο που δεν έχει ιδέα από γοτθική ατμόσφαιρα, σκοτεινά και μυστηριώδη δάση και βρετανικές προφορές. H Universal βλέπει ξεκάθαρα το ψυχαγωγικό θέμα της υπόθεσης πίσω από την μάσκα του τέρατος, θέλοντας να αφήσει στην κλασική ησυχία του το φιλμ ορόσημο του 1941 και την μετριότητά του το reboot του 2010.
    Το Universal Monsters universe που θέλει να φέρει στην επικαιρότητα όλα τα τέρατα του παρελθόντος θα έχει ως βασικό άξονα το The Wolfman, μαζί με τα The Mummy (ξεκινάει τον κύκλο των ταινιών στις 9 Ιουνίοιυ του 2017), The Invisible Man και Dr. Jekyll που θα βρει τους Tom Cruise, Johnny Depp και Russell Crowe να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αντίστοιχα. Αν τελικά προχωρήσουν οι συζητήσεις και κλείσει ο Dwayne Johnson, μένει να δούμε πως θα τα πάει με την ανανεωμένη παρουσίαση της ιστορίας του Lawrence Talbot. Θα αποδειχθεί τόσο καπάτσος που θα τρομάξει και τις καινούργιες γενιές;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles