18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H βόλτα μίας Ρωσίδας blogger στα άδυτα ενός εργοστασίου κατασκευής πυραύλων

    Πόσο εύκολο είναι να πάρεις τους φίλους σου και να μπεις σε ένα εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία; Απ’ ότι απέδειξε η Lana Sator, νεαρή blogger, αρκετά εύκολο.

    Δεν ξέρουμε τι προβλήματα θα δημιουργήσει αυτή η βόλτα της νεαρής Lana, με την Ρωσική κυβέρνηση, αλλά η φωτογραφική της βόλτα στις εγκαταστάσεις της NPO Energomash, εταιρείας που κατασκευάζει πυραύλους υγρού καυσίμου που χρησιμοποιούνται στις διαστημικές αποστολές της Ρωσίας, έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

    Οι εικόνες μας θυμίζουν σκηνικά από ταινίες όπως το Star Wars, ή το Star Gate και σίγουρα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σκηνικά για ανάλογες ταινίες.

    Πριν φτιάξετε, όμως, σενάρια στο μυαλό σας για τις ικανότητες της Lana να παραβιάζει πολύπλοκα συστήματα ασφαλείας, να σας πούμε πως το μόνο που είχε να κάνει για να μπει, ήταν να πηδήξει τον φράχτη έξω από το εργοστάσιο. Πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για τις πολιτικές ασφαλείας του εργοστασίου, έτσι δεν είναι;

    Η Ρωσική κυβέρνηση πάντως, έστειλε επιστολές προειδοποίησης της Lana, που αναφέρουν πως, όσο συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο blog της, η θέση της δυσχεραίνεται… Η νεαρή δημοσίευσε αυτές τις επιστολές μαζί με τις φωτογραφίες…

    Πηγή: The Daily Mail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles