20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Warner Bros ανακοίνωσε το καστ του Suicide Squad

    Αυτό είναι το μεγαλύτερο καστ ενός super hero φιλμ από την εποχή των… Avengers. H Warner Bros έκανε σήμερα γνωστή την ομάδα των ηθοποιών που θα συνθέσουν την Suicide Squad, την εκλεκτή δηλαδή παρέα των σούπερ ηρώων της DC, που έχει σαφέστατα σκοπό να κοντραριστεί με το αντίπαλο δέος της Marvel που έχει ήδη γίνει γνωστή στον κινηματογραφικό πλανήτη.

    SUICIDE SQUAD

    Λοιπόν και τα ονόματα είναι τα εξής. Ο Will Smith θα ερμηνεύσει τον Deadshot, o Jared Leto τον Joker, η Margot Robbie την Harley Quinn και ο Tom Hardy τον Rick Flagg. Οι Jai Courtney και Cara Delevinge θα εμφανιστούν ακόμα στην ταινία στους ρόλους των Boomerang και Enchantress.
    Δεν έχει γίνει ακόμα ανακοίνωση για το ποια θα ερμηνεύσει την Amanda Waller ωστόσο τα πιο γερά ονόματα που παίζουν είναι της Oprah Winfrey (…) κατά κύριο λόγο, με τις Viola Davis και Octavia Spencer να ακολουθούν.
    Προς το παρόν το σενάριο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αλλά με αυτό το καστ δεν νομίζουμε πως θα ασχοληθεί και κανένας με το story για πολύ καιρό.
    Αυτό είναι το πλέον φιλόδοξο project της Warner Bros στο superhero χώρο, το έκανε ξεκάθαρο με εντυπωσιακό τρόπο, και λογικά μας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις μέχρι να βγει η ταινία στις αίθουσες στις 5 Αυγούστου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles