22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    H Xiaomi λανσάρει νέο power bank των 10.000 mAh, συμβατό με USB Type-C

    Η προηγούμενη έκδοση του Xiaomi power bank (Mi Power Bank) των 10.000mAh αποτελεί ίσως ένα από τα best sellers στην Κίνα – και όχι μόνο- αφού εδώ και αρκετό καιρό συνδυάζει υψηλή αξιοπιστία και πολύ προσιτή τιμολόγηση, που αναμφίβολα κάθε ένας από εμάς ψάχνει όταν αγοράζει ένα gadget.

    xiaomi

    Το νέο power bank των 10.000 mAh της Xiaomi ανακοινώθηκε πρόσφατα και λανσάρεται προφανώς για να «συνοδέψει» το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi5 της Κινεζικής εταιρίας, αφού και τα δύο προιόντα είναι συμβατά με το νέο πρότυπο σύνδεσης/φόρτισης USB Type-C. Εκτός από τη νέα θύρα όμως, το power bank των κινέζων μπορεί εύκολα να φανεί χρήσιμο και σε κάθε άλλο χρήστη smartphone με ανάλογο τρόπο σύνδεσης όπως π.χ. τα LG G5, Nexus 6P, Nexus 5X, OnePlus 2 κ.α. Υποστηρίζει fast charging τεχνολογία με αρκετά διαθέσιμους συνδυασμούς τάσης/ρεύματος (5V/2A, 9V/2A και 12V/1.5A), πράγμα που σημαίνει οτι φορτίζει (αλλά και φορτίζεται) σε λιγότερο χρόνο από το προηγούμενο μοντέλο.

    Έτσι σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, το νέο power bank μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 3,5 ώρες με την fast charging υποστήριξη, 40% πιο γρήγορα από το αν χρησιμοποιούσατε έναν κλασσικό φορτιστή 5V/2A. Είναι επίσης πιο ελαφρύ και μικρό από το προηγούμενο μοντέλο, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 223 γρ. και πάχος μόλις 1,26 εκ.

    Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος, αφού η Xiaomi διαθέτει το νέο της power bank στην τιμή των 23$ στην Κίνα, στην οποία και διατίθεται αποκλειστικά – μέχρι στιγμής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles