15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Xiaomi το πάει σε άλλο επίπεδο και πραγματοποιεί λανσάρισμα smartphone σε στάδιο με 8.000 fans!

    H Xiaomi το πάει σε άλλο επίπεδο… Η κινεζική εταιρεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις συσκευές της και τώρα πραγματοποιεί λανσάρισμα και σε στάδιο.

    hugo-barra-stadium

    Η πρεμιέρα του Redmi Note 3 στην Ινδία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Talkatora Indoor Stadium στο Νέο Δελχί, με την εταιρεία να έχει τρέξει σχετικό διαγωνισμό στα social media καλώντας fans στην παρουσίαση.

    8.000 άτομα ανταποκρίθηκαν και, όπως αντιλαμβάνεστε, η παρουσίαση θυμίζει περισσότερο συναυλία παρά λανσάρισμα κινητού. Οι πρώτοι 1.000 από τους 8.000 θα πάρουν και μία free gift bag από την εταιρεία και σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι.

    Οι παρευρισκόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον Hugo Barra, Global Vice President της Xiaomi, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ινδία, ένας πραγματικός star με εκατοντάδες σχόλια στο λογαριασμό του στο Facebook.

    Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Xiaomi πραγματοποιεί event με fans, καθώς πέρυσι είχε διοργανώσει αντίστοιχη εκδήλωση για την παρουσίαση του Mi 4, αλλά και μικρότερης εμβέλειας για το MIUI 7.

    Δείτε live το event στο παρακάτω video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles