21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η ZTE βλέπει ψηλά. Στόχος τα 35 εκατομμύρια smartphones

    Η ZTE στην Ελλάδα έγινε γνωστή από το Blade. Μπορεί να είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα να προμηθεύει εξοπλισμό δικτύου σε providers, αλλά το ευρύ κοινό την έμαθε από τα προσιτά κινητά της.

    Σύμφωνα με την υπεύθυνο στρατηγικής της εταιρίας, Ryu Chienhao, η Κινέζικη εταιρία σχεδιάζει να πουλήσει φέτος 35 εκατομμύρια smartphones, αριθμός ρεκόρ, που θα τη φέρει στην τρίτη θέση της κατάταξης σε πωλήσεις smartphones παγκοσμίως και στους κατασκευαστές στην ίδια θέση κάποια στιγμή μέχρι το 2015.

    Μπορεί να ακούγεται αισιόδοξο, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που κρύβεται πίσω από αυτό. Παρακολούθησε: τη χρονιά που μας πέρασε η ZTE σημείωσε εξαγωγές 15 εκατομμυρίων smartphones, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην Ασιατική αγορά. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα, μόνο που εκτός των άλλων, θα επεκταθεί και στην Αμερική. Για την ιστορία, η γνωστή εταιρία ερευνών IDC δίνει την τέταρτη θέση στη ZTE γενικώς , με μερίδιο 4,8% και εξαγωγές που φτάνουν στα 19,8 εκατομμύρια τεμάχια για το Q1 του 2012. Ή για να κάνεις τη σύγκριση σου, η Apple στο ίδιο διάστημα πούλησε 17,7 εκατομμύρια iPhone. Ναι, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά και οι Κινέζοι ξέρουν καλά το έργο.

    Πηγή: www.myphone.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles