24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H2OnlyBattery. Ο διαφορετικός φακός “έκτακτης ανάγκης” που λειτουργεί χωρίς μπαταρία!

    Σε όλους μας έχει συμβεί. Να βρεθούμε σε μία κατάσταση που οπωσδήποτε χρειαζόμαστε φακό και, όταν βρούμε έναν στο… συρτάρι ή στο βάθος μίας τσάντας, ο φακός αυτός δε λειτουργεί!

    Μήπως η αιτία είναι ότι ξεχάσατε να αλλάξετε τις μπαταρίες και έφτασαν σε σημείο διαρροής ή και καταστροφής τους (καταστρέφοντας ίσως και τον ίδιο το φακό). Μήπως η αιτία είναι ότι τις είχατε για τόσο πολύ καιρό που οι μπαταρίες απλά αποφορτίστηκαν; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για οποιαδήποτε απ’ αυτές τις καταστάσεις!

    H2 Only Battery

    Ο «H2OnlyBattery Φακός» είναι μία διαφορετική λύση που θα φροντίσει να μη σας “κρεμάσει” ποτέ. Βρέχοντάς τον, θα ανάψει και θα διατηρηθεί σε πλήρη ισχύ για πάνω απο 8 ώρες ή ακόμη και για μέρες! (εξαρτάται απο τη θερμοκρασία περιβάλλοντος).

    Και το καλύτερο, αφού στεγνώσει, θα πάψει να αλλοιώνεται έως το επόμενο βρέξιμο και μπορεί να περιμένει για ΠΑΝΤΑ!

    H2 Only Battery2

    Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για διαρροές, ούτε για ημερομηνία λήξης των μπαταριών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το φακό, θα πρέπει να στεγνώσετε εντατικά. Εντατικό στέγνωμα έχουμε επιτύχει όταν δεν υπάρχει καθόλου φωτεινή ένδειξη στο LED, ενώ ο διακόπτης βρίσκεται στην θέση ON. Αποθηκεύετε σε στεγνό μέρος και, για όσο διάστημα παραμένει στεγνός, δεν αλλοιώνεται.

    H2 Only Battery4

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, ανάλογα με τη χρήση που του κάνετε, μπορεί να μη χρειαστεί να αγοράσετε ξανά άλλο φακό!

    H2 Only Battery3

    Ο H2OnlyBattery φακός διανέμεται από την εταιρεία Expus και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτόν στο www.h2only.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles